Zara Sale Musthaves!

De solden zijn begonnen, het geld kan gaan rollen. Zara heeft prachtige items in hun assortiment, dus natuurlijk moeten we even goed profiteren van de korting. Vandaag toon ik jullie mijn favoriete items out de Zara sale! Benieuwd? Lees dan snel even verder!

zara sale must haves


Het eerste item is deze Flower Print Dress. Nu ben ik normaal niet zo voor jurkjes, maar deze,....must have! Deze heeft een heel mooi bloemenpatroon en ook heb ik deze kleur nog niet in mijn kleerkast hangen!Ook deze Loose Fit Blouse vind ik een heel mooi item. Het is geen speciaal item, heeft geen indrukwekkende print of snit, maar is gewoon een kledingstuk dat je in je kleerkast moet hebben. Bij mij hangen er altijd bloesjes zoals deze klaar want wanneer ik niet weet wat dragen, zijn zij mijn redding!


Zijn deze Marble Effect Trousers niet léuk?! Ze zijn zeker niet voor iedereen, maar mooi zijn ze wel. De ritsjes zijn een mooi detail. De broek heeft een print, maar het is zodanig subtiel dat dat het net leuk maakt. Deze moet ik toch eens gaan bekijken!Als je van een mooi paar schoenen spreekt, kan je deze zeker niet overslaan. Deze hakken hebben een roestkleur met een heel speciale, bijna metallic finish. Doordat de schoen voor een deel dicht is, lijken deze me nog wel vrij comfortabel te lopen. Bovendien kan je deze prachtige schoenen combineren met heel wat outfits!Kunnen we even tijd nemen om deze handtas te bekijken? Mooi beige-wit leer én luipaardprint. Tja, need I say more?Wat is jouw favoriete item uit de Zara sale?

Share:

1 reacties