In My Basket #1!

Vandaag introduceer ik iets nieuws op de blog: In My Basket! Ik kan uren rondkijken op verschillende webshops waar ik dan herhaaldelijk dingen in en uit mijn winkelmandje gooi. Vandaag bekijken we de inhoud van mijn huidige winkelmandje bij Boohoo!Amelia Floral Print Tassel Kimono

Kimono's zijn een grote trend deze zomer en ook ik ben er helemaal weg van. Deze heeft een hele mooie bloemenprint en de kleine koordjes onderaan maken het nog wat meer bohemian. Met dit item zou je ook een hele mooie outfit kunnen samenstellen voor je favoriete festival!


Cece Double Pocket Front Duffle Bag

Mijn Lonchamp tas gaat nog steeds mee maar na 5(!) jaar vind ik het wel weer eens tijd voor iets anders. Deze tas sluit helemaal aan bij mijn huidige stijl en ze ziet er ook nog eens heel leuk uit! Ik ben er alleen nog niet uit of ik voor een zwarte of een bruine zou gaan. Wat denk jij?Kimbra Marl Batwing Maxi Cardigan

Maxi jurken, maxi rokken, maar ook maxi cardigans! Deze ziet er heel comfortabel uit en kan zowel gedragen worden met een print als met een doodgewone jeans. Love it!


Louise Gold Trim Cut Out Boot

Cut Out Boots, sommigen zijn er helemaal verliefd op, anderen moeten er niets van weten. Ik hoor duidelijk bij de 1ste categorie! Dit mooie paar staat dan ook nog eens in de sale, tja, do I need to say more? 


Talia Cut Out Triangle Hand Harness

Een beetje uit mijn comfort zone komen, jep, dat moet ik doen. Dit item is denk ik een hele goeie start! Ik vind het elegant staan, met toch net een beetje een  edgy feel.  Is het iets voor jou?


Wat staat er op jouw wishlist?

Share:

1 reacties

  1. Ik heb eigenlijk nooit echt wat in mijn mandje liggen haha. De onderste zou je misschien op Ebay kunnen scoren, dan ben je niet zoveel geld kwijt mocht je het toch niet helemaal leuk vinden :)

    BeantwoordenVerwijderen