De zomerse basis.

Foundation, ik draag het écht niet graag tijdens de zomer. Het glijdt van mijn gezicht af, het voelt dik aan. Neen, niet voor mij. Wel zijn er enkele andere producten die ik graag in de plaats gebruik en die mij dat gevoel niét geven. Lezen jullie even mee?


zomerse basis make-up, zomer foundation bb cream
Oké, het eerste product is wel een foundation, maar een héle lichte. De L'Oréal Nude Magique Eau De Teint is een énorm vloeibare foundation wat hem weliswaar wat lastig maakt om aan te brengen, maar heel luchtig om te dragen. Ik zou deze vooral gebruiken wanneer je wat een vettigere huid hebt, wanneer je last hebt van droge plekjes durft hij dat nogal te accenturen.


zomerse basis make-up, zomer foundation bb cream

Mijn meest favoriete BB cream ooit: de Etude House Bright Fit BB Cream. Deze ziet eruit als een tweede huid en blijft ook nog eens heel goed zitten. Hij geeft de huid een natuurlijke look zonder er té dewy uit te zien. Ook bevat deze BB Cream een flinke SPF, dus dat is ook nog eens meegenomen!

zomerse basis make-up, zomer foundation bb cream

De volgende 3 producten doen nagenoeg hetzelfde, maar komen van 3 verschillende merken (misschien doe ik binnenkort eens een battle artikel?). Zowel de Garnier Miracle Skin Cream als de Estée Lauder Sheer Tint Release Moisturizer als de TBS All-In-One BB cream zien eruit als een grijze crème met spikkeltjes. Wanneer je het product in je huid blendt, barsten deze micropigmenten en past de crème zich aan aan jouw huidskleur.

Ik ben een grote fan van deze producten omdat ze aanvoelen als een skincare product, zo luchtig zijn ze! Mijn favoriet is waarschijnlijk die van TBS, die past namelijk het best bij mijn huidskleur.

zomerse basis make-up, zomer foundation bb cream


Wat is jouw favoriete basis voor deze zomer?

Share:

3 reacties

  1. Klinkt goed! Alleen in de zomer gebruik ik het liefst gewoon alleen een dagcrème :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi overzichtje! waar kan je de Etude House Bright Fit BB cream vinden? Als die zo geweldig is, wil ik hem zeker eens proberen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er goed uit! Vooral die laatste drie zien mij er geweldig uit voor in de zomer.

    BeantwoordenVerwijderen