Alexa Chung inspired make-up.

Alexa Chung vormt op zich een bron van inspiratie. Moeiteloze schoonheid, daar draait haar look om. Ze is gezegend met prachtige jukbeenderen en een gezicht waar eigenlijk geen make-up aan te pas moet komen. Vandaag toon ik jullie een inspired make-up look!

Alexa Chung inspired make-up look

Alexa's huid is echt flawless. Jammer genoeg zijn we daar niet allemaal mee gezegend, bij mij kwam er toch wat MUA Undress Your Skin Illuminating Foundation aan te pas, deze geeft me wat dekking maar ziet er heel natuurlijk uit. Verder draagt Alexa geen contour of bronzer, haar jukbeenderen zijn van zichzelf al heel uitgesproken. Wel bespeur je een vleugje peachy blush, ik gebruikte de Catrice Defining Blush in Rose Royce.

Alexa Chung inspired make-up look

Alexa Chung inspired make-up look

Alexa Chung inspired make-up look

Alexa's wenkbrauwen zijn niet al te fel ingevuld, maar gewoon net voldoende. Ik bracht héél zachtjes wat MAC Omega oogschaduw aan. 

Oogschaduw draagt ze zeker niet altijd, maar ze werd al meermaals gespot met wat een grungy, terracotta kleur over het ooglid. De enige kleur die ik heb gebruikt, is een terracotta kleurtje uit mijn fake Too Faced Summer Eyes pallet
Haar winged eyeliner, daar kunnen we niet omheen. Mijn ogen hebben een heel andere vorm dan die van Alexa, maar een flinke wing, daar zeg ik geen nee tegen! Ik gebruikte de Catrice Liquid Eyeliner in Dating Joe Black

Alexa Chung inspired make-up look

Alexa Chung inspired make-up look

Alexa Chung inspired make-up look

Alexa Chung inspired make-up look


Alexa draagt weinig tot niks op haar lippen. Aangezien mijn lippen nogal rood zijn van zichzelf bracht ik wat van de Zoeva Lip Crayon in Second Chance aan, een hele subtiele perzik-nude kleur!

Ik ben echt helemaal weg van deze look en zou hem zeker als een everyday look dragen!

Kennen jullie Alexa Chung?

Share:

1 reacties

  1. Heel mooie look Fien! Hoe heb je die wing zo mooi gekregen? Daar ben ik namelijk echt slecht in...

    BeantwoordenVerwijderen