Mijn zomer handtas: Veritas!

In de zomer rondlopen met een giga grote handtas? Nee, dankjewel! Ik ga in de zomer voor een klein handtasje dat ik én gewoon over mijn schouder kan hangen en als een cross-body bag kan gebruiken. Deze van Veritas is mijn favoriet voor deze zomer. Kijken jullie even mee?

zomer handtas, kleine handtas zomer veritas

Wanneer ik in de zomer ga winkelen of wanneer ik maar even de deur uit moet, hou ik het lekker simpel en neem ik zo weinig mogelijk mee. Heb je ooit al eens geprobeerd met 3 kg appelsienen en een zak aardappelen de supermarkt uit te strompelen? Een klein tasje als deze is dan ideaal!

zomer handtas, kleine handtas zomer veritas

Ik ben helemaal fan van camel, ik heb schoenen in deze kleur, een blazer in deze kleur én natuurlijk tassen in deze kleur. Je kan het gewoon heel makkelijk combineren en het past bijna overal bij! Dit tasje komt van Veritas en elk jaar hebben ze gelijkaardige modellen in hun assortiment. Het is een simpel design, maar ook weer niet té "gewoon".

Wat neem ik dan mee? Heel simpel! Portemonnee, zakdoek (je weet nooit) én natuurlijk de lipstick die ik die dag draag. Raar dat ik dat als een essential beschouw? Mijn zonnebril prop ik ergens aan de kraag van mijn bloesje en daar gaan we!

zomer handtas, kleine handtas zomer veritas

zomer handtas, kleine handtas zomer veritas

zomer handtas, kleine handtas zomer veritas

Tasje: Veritas
Portemonnee: Rubinstein
Fake Aviator: JBC
Lipstick: Max Factor Bewitching Coral

Wat is jouw favoriete tasje voor deze zomer?

Share:

3 reacties

  1. Ik vind dit een heel leuk tasje! Is die er ook in andere kleuren? Ik ben namelijk meer voor het grijze :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk! Veel plezier ermee deze zomer.

    BeantwoordenVerwijderen