Lipglossjes die niét plakken!

Een lipgloss die plakt en slijmerige sliertjes vormt wanneer je probeert te praten. Eikes. Omdat niemand van ons dat gevoel kan appreciëren zet ik vandaag voor jullie enkele glossjes op een rij die dat echt niét doen. Benieuwd? Lees dan even mee!

lipgloss die niet plakt


Deze lijst zal voor iedereen wat anders zijn, afhankelijk van hoe hoog je "sticky lipgloss verdraagzaamheidsniveau" ligt (mooi begrip hè!).  Let's go!

Tanya Burr.

Toen deze gelanceerd werden, spotte ik ze eigenlijk vrij weinig op beautyblogs. Heel jammer vond ik dat, aangezien ik er helemaal weg van ben! Ik heb er twee: Aurora (neutraal roos met shimmers) en Exotic Island (fuchsia roos). Deze brengen heel makkelijk aan, zijn superzacht en vooral: ze plakken totaal niet! Ook hun pigment is een grote troef: deze glossjes kan je makkelijk op zichzelf dragen!


lipgloss die niet plakt

lipgloss die niet plakt

lipgloss die niet plakt

lipgloss die niet plakt


L'Oréal Shine Caresse.

Hoewel ik gemengde gevoelens heb bij de pigmentatie van deze producten (de rode, Juliet, is prachtig gepigmenteerd, de roze, Marilyn, is iets transparanter), ben ik helemaal weg van hun textuur. Ze glijden werkelijk over je lippen wanneer je ze aanbrengt, mede door de handige applicator, en plakken niet!

lipgloss die niet plakt

lipgloss die niet plakt

lipgloss die niet plakt

lipgloss die niet plakt

Catrice Made To Stay smoothing lippolishes.

Ik ben een grote fan van lip lacquers, vloeibare lipsticks. Jammer genoeg hebben die soms te eigenschap om in het begin mooi zacht te zijn, maar tussen de fase van het aanbrengen en de fase van het indrogen wat te plakken. Dat hebben deze een beetje, maar niets té dramatisch. Kijk wel even uit naar de pigmentatie van de kleurtjes: ga steevast voor een lekker felle kleur! De applicator van dit product is ook heel mooi gemaakt. 

lipgloss die niet plakt

lipgloss die niet plakt

lipgloss die niet plakt

Essence XXXL Longlasting Lipgloss.

Jep, you guessed it! Deze moesten natuurlijk in dit lijstje voorkomen, ik ben helemaal weg van deze lipglossjes! Ik heb er nu 4 uit de Mirror Shine lijn en 2 uit de Matt lijn, en beiden zijn prachtig! De Mirror Shine glossjes hebben een mooie glans en blijven vrij goed zitten, de Matt glossjes hebben een matte finish en blijven héél erg goed zitten. Beiden hebben een fantastische textuur!

lipgloss die niet plaktWat zijn jouw favoriete glossjes?

Share:

5 reacties

 1. ik gebruik eigenlijk liefst van al een labello met een kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben van de lipstick!

  Lipgloss is veel te plakkerig voor mij haha!

  Greek Baklava recipe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die roze van Essence juist wel plakken haha, ik HAAT plakkende lipgloss, goed artikel dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die van Tanya Burr zou ik ook wel eens willen proberen. En die van Catrice en Essence ben ik ook super grote fan van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die van Catrice en Essence moet ik ook eens aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen