De zomer op je nagels!

De zomer is er eindelijk, al is het niet altijd te zien aan het weer *snif snif*. Naast mijn favoriete luchtige broeken en jurkjes haal ik ook terug mijn favoriete nagellakjes boven. Vandaag zet ik ze voor jullie even op een rij. Kijken jullie mee?


Er is hier duidelijk een trend gaande: ik ga steevast voor de koraaltinten of de blauwtinten. Laten we aan de slag gaan met de koraaltinten!


  • Barry M Gelly Hi-Shine Nail paint in "Satsuma": Dit is de perfecte combinatie van een felrode kleur en wat oranje. Daarnaast heeft deze nagellak van zichzelf ook een prachtige glans en brengt hij aan alsof het niets is! Een volledig review van deze lakjes vind je hier.
  • Rimmel "Instyle Coral": Dit is een ideaal lakje om een hele maand door te dragen. Hij staat prachtig bij een getinte huid, maar ook de lichte huidjes komen hier zeker weg mee. Het is zo'n kleurtje dat je handen en huid er ook heel gezond doet uitzien. Deze peachy-koraal tint prijkt bovenaan mijn lijstje samen met,...
  • Maybelline Bleached Neons "Coral heat": Zoals de naam het zegt, is dit een neon koraal kleur, maar een beetje muted, zodat het lakje meer draagbaar is. Deze dekt zo goed als perfect met 1 laagje en de hele collectie is de moeite waard! De volledige collectie vind je hier.
  • Rimmel Kate Moss "Jazz Funk": Dit lakje heb ik de laatste tijd gedragen tot het mijn oren uitkwam. Het zit meer aan de roze kant van het koraalkleurige spectrum. Ook deze brengt heel makkelijk aan!Op de nagels:
Rimmel Jazz Funk - Maybelline Coral Heat - Rimmel Instyle Coral - Barry M Satsuma


Vroeger was blauwe nagellak hélemaal niet mijn ding, ik voelde me net een wandelende kleurboek! Het laatste jaar echter kan ik deze 2 lakjes best wel pruimen en voor de zomer staan ze gewoon heel mooi!
  • Maybelline Colorshow "Coolblue": Dit is een prachtige hemelsblauwe kleur en net als de Bleached Neons dekt hij heel erg goed. Een énorm mooi lakje om in huis te hebben dit!
  • Essence "That's What I Mint!" : Iedereen houdt van een mooi en goed mint-kleurig nagellakje, en dat is deze van Essence zeker. En hé, het is nog goedkoop ook!Op de uiterst linkse en 3de nagel zie je Essence That's What I Mint, de andere nagels zijn gelakt met Maybelline Colorshow Coolblue!


Wat is jouw favoriete zomers nagellakje?

Share:

1 reacties