The Body Shop Aloe Soothing Gel.

Ik ben altijd op zoek naar dé perfecte moisturizer. De ene is te rijk, de andere doet niks, het is altijd wel iets. Zou ik eindelijk een oplossing gevonden hebben voor mijn vettig zomerhuidje? Kijk even mee!

review ervaring the body shop aloe soothing gel

Wanneer je net als ik in de zomer wat last hebt van een vettigere huid, zal je ongetwijfeld al gemerkt hebben dat je make-up wat sneller verdwijnt. Je kan hiervoor een primer en poeder gebruiken, maar het kan ook deels aan je moisturizer liggen. 

Een gel is over het algemeen geschikt voor mensen met een iets vettigere huid, maar het stond ook nog eens tussen de bestsellers van de huidverzorgingslijn van The Body Shop. TBS heeft mij zelden teleurgesteld met een skincare product, dus ook deze Aloe Soothing Gel onderging de test!review ervaring the body shop aloe soothing gelWat zegt TBS over de Aloe Soothing Gel?

"Cools and moisturizes to comfort."

Dit product zou dus een verkoelend effect hebben en zou je gezicht ook voldoende voeden.

Ingrediënten: 
Water/ Propanediol, Acrylates/C10-40 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Hydroxide, Allantoin, Cparylul Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium ADTA.

Op het eerste zicht zie ik hier geen vervelende stoffen in, prima! Op de verpakking vinden we ook nog dat de crème geschikt is voor een gevoelige huid. 

review ervaring the body shop aloe soothing gel


Mijn bevindingen.

De verpakking vind ik een goed punt om als eerste aan te snijden. Wanneer je een moisturizer uit een gewone tube een tijdje gebruikt hebt, zie je dat er zich wat product rondom de opening begint op te hopen. Ik probeer het zoveel mogelijk af te wrijven, en een mooi zicht is het ook niet. Deze gel komt met een pompje, wat echt een stuk hygiënischer werkt!

review ervaring the body shop aloe soothing gel

review ervaring the body shop aloe soothing gel


Van deze gel heb je helemaal niet veel nodig om je gezicht volledig in te wrijven. Eén pompje doet meestal het werk voor mij. Omdat het een gel is, trekt het een stuk sneller in dan een gewone crème. 
Ook is dit de ideale moisturizer om te gebruiken onder je make-up. Doordat hij zo snel intrekt mengt hij niet met je foundation of BB cream. Top!

Deze gel voelt verder heel fijn aan en verkoelt inderdaad je gezicht, een prima product voor de zomer!

review ervaring the body shop aloe soothing gel


Ik ben echt helemaal weg van dit product en snap maar al te goed dat dit bij de Bestsellers van TBS beland is!

Dit product is te koop in The Body Shop stores. Je betaalt voor 30 ml 12 euro, wat ik een hele correcte prijs vind!

Wat is jouw favoriete moisturizer?

Share:

6 reacties

 1. Die moisturizer lijkt me erg fijn. Dat pompje is inderdaad super handig en hygiënisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt heel erg goed. Inderdaad super handig dat er een pompje aan zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hydrateert dit product ook genoeg?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet wat wennen aan het gevoel, maar ik heb nu totaal geen last meer van droge plekjes, waar ik anders wel last van heb! Voor mij hydrateert hij genoeg! :)

   Verwijderen
 4. Hij lijkt me erg fijn! Dat pompje lijkt me handig werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een fijn product ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen