Defeat the sweat: Odorex!

Ik ben een echte zweetkont in de zomer. Een gewone deo zoals die van Fa of Dove werken bij mij toch niet al te goed en op het einde van de dag ruik ik toch niet meer zo fris. Ik las bij enkele andere bloggers dat zij in hetzelfde schuitje zaten en dat zij helemaal weg waren van de Odorex deo's. Ik probeerde ze ook een keertje uit! Benieuwd of deze het wel droog hielden? Lees dan snel even verder!

review ervaring odorex deodorant verzorgend zacht marine fris


Ik kocht twee versies van de deo: de Marine fris en de Verzorgend zacht.


review ervaring odorex deodorant verzorgend zacht marine fris

Wat belooft Odorex?

Marine Fris: "Effectieve bescherming 24 uur lang, 0% alcohol. Extra werkzaam zodra je lichaam dat nodig heeft en dermatologisch getest. "

review ervaring odorex deodorant verzorgend zacht marine fris

review ervaring odorex deodorant verzorgend zacht marine fris

review ervaring odorex deodorant verzorgend zacht marine fris


Verzorgend Zacht: " Voor de gevoelige huid, 0% alcohol. Met katoenolie voor de verzorging van de gevoelig huid. Bevat bisabolol, dat irritaties van de huid tegengaat, 24 uur effectief, hypoallergeen, mild, dermatologisch getest.

review ervaring odorex deodorant verzorgend zacht marine fris

review ervaring odorex deodorant verzorgend zacht marine fris

review ervaring odorex deodorant verzorgend zacht marine fris

review ervaring odorex deodorant verzorgend zacht marine fris

review ervaring odorex deodorant verzorgend zacht marine fris

Mijn bevindingen:

Dat er 0% alcohol in deze deo's zit vind ik al een eerste grote pluspunt. Je kent het wel, je hebt net je oksels onthaard, spuit er deo op en je hebt wel zin om te janken. Alles prikt, ziet er rood uit en in het slechtste geval heb je zelfs geïrriteerde rode plekjes of bultjes. Nou, ik heb dit alles in het verleden al meegemaakt. Oplossing: een goed, scherp mesje en daarna Odorex. 0,0 irritatie ervaren!

24 uur lang heb ik deze deo's niet getest, dat zou wat raar zijn moest je je in al die tijd niet wat verfrist hebben. Ik kan wel zeggen dat zolang ik me niet gedoucht heb of geen heerlijk bad genomen heb, mijn oksels zweetvrij blijven. Ik volg nu ook kinésitherapie die nogal intensief is (denk aan squats, crosstrainer,...) en met deze deo's valt de geur en het zweet behoorlijk mee. Goed spul!

Het is een areosol, dus je spuit de deo eruit. De deo komt er met een mooie hoeveelheid tegelijk uit en laat geen witte waas achter. Ik heb deze deo's allebei al getest op zwarte en witte kleding en heb geen vlekken of andere rare resten opgemerkt!


Een favoriet? Waarschijnlijk de Verzorgend Zacht omdat ik de geur hier wat aangenamer van vind. Verder zijn dit 2 héle goede deo's en zijn ze een redder in nood voor de zwetertjes onder ons!

Deze deo heb ik gevonden bij het Kruidvat in Nederland, in België heb ik ze nog niet gespot. Tips? 
Per flacon krijg je 150 ml en ik geloof dat je er net minder dan €3,00 voor betaalt!

Wat is jouw favoriete deo?


Share:

1 reacties

  1. Deze deo's zijn enorm fijn! Ik heb hem al 2 keer opnieuw gekocht in een mini-versie, dat hebben ze wel in Antwerpen!

    BeantwoordenVerwijderen