Het Hand Harness, iets voor jou?

Toen ik mijn laatste bestelling op boohoo deed (een unboxing komt er nog aan!), bestelde ik ook dit juweel. Het is een armband en een ring in 1 en beide stukken worden met elkaar verbonden door nog een kettinkje. Is dit mijn ding?

hand harness outfit, hand harness boohoo.com


Dez juwelen kom ik de laatste meer en meer tegen en of het nu een trend is of niet, ik vind het wel iets hebben! Het is een elegant juweel, met toch wat een edgy feel. Ik koos een simpele variant met enkel een gouden kleur en in het midden wat dikkere schakels!

Ik heb van mezelf hele dunne vingers en polsen, dus ik maakte me eerst wat zorgen dat het allemaal wat groot zou zijn. Gelukkig kan je de grootte van het armbandje nog wat aanpassen door het schakeltje op te schuiven, en de ring past eigenlijk automatisch!


hand harness outfit, hand harness boohoo.com

hand harness outfit, hand harness boohoo.com

hand harness outfit, hand harness boohoo.com

hand harness outfit, hand harness boohoo.com


Dit "Hand Harness" is voor €8,00 te koop bij boohoo.com !

Wat vind jij van dit juweel? Zou jij het dragen?

Share:

5 reacties

 1. Ik vind het erg mooi, al weet ik niet of het echt comfortabel is om te dragen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het wel mooi, zolang het subtiel is
  Deze vind ik iets te opvallend

  liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit modelletje vind ik ook heel erg mooi! Zo een hand harnas lijkt me ook heel erg mooi om te dragen, maar wel eentje dat niet te overdreven is dan! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het altijd moeilijk om zoiets te combineren met een outfit. Hij is grof maar staat elegant.
  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen