Eyes Lips Face Contouring Blush & Bronzing Powder - Turks & Caicos!

Op zoek naar een budget make-up merk met kwalitatief goede producten in het assortiment? Dan is ELF, of Eyes Lip Face, zeker iets voor jou. Ik wou heel graag een nieuwe bronzer uittesten en toen ik dit duo op de site zag staan was de keuze snel gemaakt. Benieuwd? Lees dan snel even mee!

review ELF Contouring Blush & Bronzing Powder Turks & Caicos

Dit palletje behoort tot de Studio lijn, wat wil zeggen dat het net wat luxueuzer verpakt is en net wat luxueuzer aanvoelt, een beetje à la Nars. Deze verpakking bevat tevens een ruime spiegel, ideaal dus voor onderweg! Alle blushes en poeders uit deze reeks worden tevens beschermd door een plastic plaatje, super!

Met dit palletje heb je eigenlijk alle tools in de hand om je gezicht vorm en kleur te geven. Aan de ene kant vinden we een neutrale-peachy blush met shimmers, aan de andere kant vinden we een vrij donkere bronzer met shimmers. Twee dingen die me verontrustten: shimmers in de bronzer én vrij donker. Als dat maar goed komt,...

review ELF Contouring Blush & Bronzing Powder Turks & Caicos

review ELF Contouring Blush & Bronzing Powder Turks & Caicos

review ELF Contouring Blush & Bronzing Powder Turks & Caicos

Laten we even kijken hoe dit product er op het gezicht uitziet!

Mijn huid: enkel foundation en een transparante poeder.

review ELF Contouring Blush & Bronzing Powder Turks & Caicos

review ELF Contouring Blush & Bronzing Powder Turks & Caicos


Mijn gezicht met de Contouring Blush & Bronzing Powder in Turks & Caicos.

review ELF Contouring Blush & Bronzing Powder Turks & Caicos

review ELF Contouring Blush & Bronzing Powder Turks & Caicos


De bronzer is énorm gepigmenteerd, dus wees heel voorzichtig wanneer je hem aanbrengt. Toch zie je dat hij mijn gezicht mooi shapet zonder té donker te zijn. De blush is maar net een tintje donkerder dan mijn huidskleur maar zorgt wel voor een mooie glans. 
Ik zou dit product niet direct aanraden voor de héle lichte huidjes, maar wanneer je een huidskleur zoals die van mij hebt (MAC NW20) of donkerder, is het helemaal geen probleem!

Een budget duo dat je gezicht shapet en voorziet van een subtiel kleurtje? ELF's Turks & Caicos it is!

Prijs en verkrijgbaarheid

Dit palletje is vanuit Nederland te bestellen op www.eyeslipsface.nl en vanuit België op www.eyeslipsface.be . Voor dit palletje betaal je €4,00.


Heb jij ooit al iets van ELF geprobeerd? 

Share:

7 reacties

 1. Het geeft een super mooi resultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij jou geeft het echt een mooi effect! Ik heb helaas een hele lichte huid dus misschien dat ik deze inderdaad beter skip, jammer wel vind het een mooi product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij jou geeft het echt een mooi effect! Ik heb helaas een hele lichte huid dus misschien dat ik deze inderdaad beter skip, jammer wel vind het een mooi product!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook maar vind hem toch ietsje te donker, dan gebruik hun Orgasm/Laguna dupe ietsje liever!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben niet extreem licht, maar goed dat je het vermeldt! Ik wilde st lucia graag maar die was toen ik ging bestellen op :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het geeft echt een mooi effect aan je gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb dit duo in een andere kleurencombinatie maar die van jou vind ik stiekem wel mooier!

  BeantwoordenVerwijderen