Luxe Beauty Wishlist!

We staan allemaal wel eens te kwijlen bij de lipsticks van YSL, de prachtige blushes van Chanel of de grote keuze aan Lancôme lipproducten. Jammer genoeg hangt daar een serieus prijskaartje aan en moeten we keuzes maken. Toch heb ik stiekem een wishlist aangelegd met enkele hele leuke luxeproducten. Kijk je even mee?

luxe beauty wishlist


Burberry Lip Velvet - Peony Rose

Och, Burberry. Wanneer je de creaties van de afgelopen London Fashion Week bekijkt weet je al genoeg. Prachtige items én prachtige make-up. Burberry staat bekend om zijn prachtige elegante look en dat wordt doorgetrokken in hun make-up lijn. Deze Lip Velvet Lipstick in de kleur Peony Rose heeft mijn hart gestolen. 

luxe beauty wishlist
Shiseido Lacquer Rouge - Nymph

Wanneer ik investeer in iets duurders dan kies ik steevast voor iets dat ik veel zal dragen. Deze Lacquer Rouge in de kleur Nymph is een prachtige neutrale-roze kleur en zie ik zo al schitteren in mijn everyday make-up bag. 

luxe beauty wishlist
Chanel - Le volume de chanel

Volgens velen de mascara die iedereen zou moeten hebben. Tonnen volume, een prachtige look. En geef toe, die klassieke, elegante, zwarte verpakking, wil iedereen toch op zijn make-up tafel staan hebben? 

luxe beauty wishlistBy Terry Ombre Blackstar - Misty Rock

Als je recent een video van Tanya Burr gezien hebt, is je vast wel opgevallen dat zij een grote fan is van dit product. Het is dan ook omdat zij er prachtig uitziet met deze simpele ooglook dat dit product vastgehamerd is op mijn wishlist.

luxe beauty wishlistOskia - Renaissance Mask

Als je Anna van Viviannadoesmakeup mag geloven is Oskia hét merk op gebied van skincare. Zij spreekt voortdurend over de Renaissance Cleansing Gel én het Renaissance masker. Oooh, ik wil dit uitproberen!

luxe beauty wishlist
Wat staat er op jouw luxe wishlist? 

Share:

3 reacties

  1. Misty rock staat ook op mijn wishlist dankzij Tanya Burr, het ziet er (alleszins bij haar) een prachtig product uit! Het Hourglass Ambient Lighting Blush Palette uit de holiday collectie staat op mijn wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Le Volume staat ook op m'n wishlist.. Misschien komt het er binnenkort wel van, want ik heb nog een bon liggen voor de parfumerie :-)

    BeantwoordenVerwijderen