New Look herfst wishlist!

De herfst - en wintercollecties druppelen nu toch écht de winkels binnen, ook de webshops staan vol met winterse leggings, een blanket wrap,...heerlijk! Vandaag zet ik even mijn favoriete fall items van New Look op een rijtje, een merk dat me heel aangenaam heeft verrast met z'n wintercollectie. Lees je even mee?

White Check Print Collarless Coat

Ik heb de laatste tijd gemerkt dat de jassen zonder een kraagje een echte trend zijn. Ook het check-patroon is nog altijd een serieuze hit én laat deze jas nu de beide trends combineren. Ik vind dit een heerlijke jas en zou hem heel graag combineren met mijn favoriete winterse items!

new look fall wishlist


Bron

Red Check Blanket Cardigan


Oh, ik moét dit gewoon hebben. Wanneer het eigenlijk iéts te warm is voor een dikke winterjas, maar de koude wind toch nog van zich laat horen ben ik helemaal te vinden voor poncho's. Deze blanket cardigan is dan nét een tikkie anders en ziet er super cosy en comfortabel uit! 

new look fall wishlistBron


Black Faux Fur Cuff Lace Up Chunky Heeled Boots

Ik heb heel wat zwart en grijs hangen in mijn winter wardrobe, dus een flink paar enkellaarsjes zijn nog nodig. Deze hebben wat wol aan de binnenkant, lekker warm op die ijzige dagen, én ik vind ze er nog eens stoer uitzien ook. Need.

new look fall wishlist


Bron

Cameo Rose Khaki Pleated Midi Skirt

Midi skirts, zomer in, zomer uit. Dit is een prachtig exemplaar voor de herfst. Met blote benen, indien je dat nog aandurft, of met een maillot onder. Wat vind jij?

new look fall wishlistBron

White and Grey Stripe High Neck Crop Top

Je zou denken dat crop tops alleen te vinden zouden zijn in zomercollecties. Niets is minder waar, er zijn er een heleboel te vinden in de herfstcollectie van New Look. En maar goed ook vind ik, gecombineerd met een leuke high waisted jeans en een leuke cardigan past dit item ook zeker in mijn kleerkast voor dit seizoen.

new look fall wishlistBron


Wat is jouw must-have item voor deze herfst? 

Share:

4 reacties

  1. ph dat blanket/poncho actig ding is echt PRACHTIG! Ik zie je (en ikzelf hihi) er direct in rondparaderen :) Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooi! Ik hou echt van de kleuren deze herfst.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de collarless coat en the high neck crop top zo mooi!!!

    BeantwoordenVerwijderen