Review: Rimmel Wake Me Up Foundation!

Vorige week konden jullie lezen dat ik me een nieuwe foundation had aangeschaft; de Rimmel Wake Me Up Foundation. Na talloze goede reviews en prachtige resultaten besloot ik om hem zelf een keertje uit te proberen. Benieuwd of deze foundation ook mij goed bevalt? Lees dan zeker even verder!

review rimmel wake me up foundation

review rimmel wake me up foundationDeze foundation zit in een hele slanke verpakking wat hem ideaal maakt om in je make-upbag te stoppen. Ook zit er een pompje bij én een kapje, dus je moet je geen zorgen maken dat hij gaat lekken of wat dan ook. Ik heb de lichtste kleur in deze foundation, 100 Ivory.

review rimmel wake me up foundation

review rimmel wake me up foundation

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een foundation met een glowy finish. Voor de meiden die meer op zoek zijn naar een matterende foundation is dit dus geen goede keuze. Wanneer je de foundation in het zonlicht houdt, lijkt het wel alsof er minuscule shimmertjes inzitten die dan bijdragen aan die glow.

Rimmel belooft een "anti-fatigue effect + radiant glow" en dat is de bondigste manier om deze foundation te beschrijven. Het is bijna zonde om hem af te poederen, zo mooi is de glow, maar op plaatsen waar ik concealer aangebracht heb doe ik het alsnog.

Laat ons even kijken hoe deze foundation er op het gezicht uitziet!

Mijn gezicht zonder foundation: hier en daar wat roodheden en oneffenheden.

review rimmel wake me up foundation

Mijn gezicht met enkel de Rimmel Wake Me Up Foundation:

review rimmel wake me up foundation

Mijn gezicht met afgewerkte make-up:

review rimmel wake me up foundation

review rimmel wake me up foundation


Je ziet duidelijk dat deze foundation een medium dekking heeft. Hij dekt de oneffenheden, maar is zeker niet full coverage. Ik ben echt weg van de finish, lekker natuurlijk en glowy. Voor mensen met een droge huid is deze foundation heel welkom! Heb je een iets vettigere T-zone? Poeder die dan snel even af, maar laat je jukbeenderen vrij! 

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze foundation kost +- €13,00 en is verkrijgbaar bij de drogist. 

Ik ben alvast héél tevreden over deze foundation! Welke foundation is jouw favoriet op dit moment? 

Share:

4 reacties

 1. Lijkt me een fijne foundation. ben alleen bang dat Ivory voor mij nog steeds te donker is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben hier super super content van! Houdt lang genoeg, dekt super en die glow!! Hmm!
  Goede review!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit klinkt als dé perfecte foundation voor mij (droge huid met weinig oneffenheden), goede review! Maar je bent iets donkerder van kleur dan mij dus ik vrees ook dat de lichtste kleur te donker gaat zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk dat ik deze morgen ga kopen want er is geloof ik nog een actie op Rimmel gezichtsproducten. Ik ben nog op zoek naar een iets meer dekkende foundation dan de Bb cream die ik nu gebruik en ik wil niet iedere dag mijn MAC studio fix gebruiken. Dit lijkt me wel een goede optie! Ziet er mooi uit op jouw huid

  BeantwoordenVerwijderen