Mijn Skincare Essentials!

Het heeft 4 jaar geduurd voordat ik een skincare routine vond die mijn huid in een goede conditie hield en zelfs verbeterde. Ik gebruikte producten van Caudalie, La Roche Posay,...en hoewel dat allemaal prachtige producten zijn vond ik mijn "essentials' bij een véél goedkoper merk. Kijken jullie even mee?

skincare essentials

Ik heb een gemengde, gevoelige huid. Less is more is een statement dat bij mijn huid zeker van toepassing is. Het lijkt wel alsof mijn huid helemaal in de war raakt en niet meer weet hoe het nu moet reageren. Wanneer ik dan een skincare routine vind die voor mij goed werkt, blijf ik daar ook graag bij.

Reinigen

Bij het reinigen beperk ik me tot 2 producten. Twee holy grail producten dan nog. De The Body Shop Camomille Cleasing Oil is de beste make-upremover ooit! Ik was eerst heel sceptisch tegenover deze soort removers maar ben ondertussen helemaal verkocht. Dit is dan ook al mijn tweede flacon!

skincare essentials

Een ander product dat echt onmisbaar is in mijn skincare routine is Bioderma Micellair Water. Sommigen zeggen dat die van Nivea en Garnier even goed zijn, ik blijf nog altijd bij mijn vertrouwde Bioderma. Het voelt echt gewoon aan als water en laat geen vettig laagje achter. Love it!

Moisturizen

Ook bij deze stap gebruik ik maar twee producten én van dezelfde lijn dan nog: de Aloe lijn van The Body Shop. Dit is een lijn speciaal voor mensen met een gevoelige huid, super toch! Als eerste gebruik ik de Aloe Soothing Gel. Dit is dus een moisturizer in gel-vorm die er toch in slaagt mijn huidje voldoende te voeden, ook ondertussen al aan mijn tweede verpakking bezig!

skincare essentials

Als oogcrème gebruik ik ook de Aloe oogcrème. Heel basic, maar doet zijn werk goed en gaat eeuwen mee.

Overige

Wanneer ik een opkomend puistje spot is mijn Tea Tree olie nooit ver weg. Een klein beetje product aanbrengen op het uiteinde van een oorstokje, het puistje aanstippen en de volgende dag is die kleine rakker al heel erg in grootte afgenomen.

skincare essentials


Nog ziets is de Bubblegum lipscrub van Lush. Wanneer ik een matte lipstick wil dragen, of lipstick in het algemeen eigenlijk, scrub ik mijn lippen eerst even goed met deze lipscrub, waarna ik een goed voedende lippenbalsem aanbreng. Heerlijk! 


Zes productjes en ik ben klaar! Wat zijn jouw skincare essentials? 

Share:

2 reacties