NYC Expert Last Lip Lacquer : het vervolg!

Onlangs konden jullie al een review lezen van 4 kleurtjes uit de NYC Expert Last Lip Lacquer lijn. Ik was toen al lyrisch en de PR dame was zo vriendelijk om me de overige 2 kleurtjes op te sturen. Zelf zou ik deze kleuren niet gekozen hebben, maar,...ik ben er verliefd op geworden. Lezen jullie even mee?

review nyc expert last lip lacquer

We hebben hier te maken met de 2 donkerste kleurtjes uit het assortiment: 400 Big City Berry en 600 Turtle Bay Toffee.

Big City Berry is een prachtige frambozenrode kleur. Dé ideale herfst- en winterkleur als het op roze lippen aankomt.
Turtle Bay Toffee is een rood-bruine kleur. Ik zou absoluut nooit voor deze kleur gekozen hebben, maar,... kijk straks maar eens naar de Full Face foto's!

review nyc expert last lip lacquer

review nyc expert last lip lacquer turtle bay toffee

review nyc expert last lip lacquer big city berry


Deze Expert Last Lip Lacquers zijn vloeibare lipsticks; ze hebben de applicator en de glans van een lipgloss én de pigmentatie van een lipstick. Het beste van twee werelden in één product zou je kunnen zeggen. Ik heb er al talloze uitgeprobeerd van diverse merken: Rimmel, Catrice,... maar mijn mond viel toch bijna tot op mijn enkels toen ik deze kleurtjes uitprobeerde.

Full Face foto's

NYC Expert Last Lip Lacuqer - 400 Big City Berry

review full face nyc expert last lip lacquer big city berry

review full face nyc expert last lip lacquer big city berry

review full face nyc expert last lip lacquer big city berry

NYC Expert Last Lip Lacquer - Turtle Bay Toffee


review full face nyc expert last lip lacquer turtle bay toffee

review full face nyc expert last lip lacquer turtle bay toffee

review full face nyc expert last lip lacquer turtle bay toffee


Less is more is een perfecte leuze voor deze producten. Slechts een klein beetje doet het hele werk. Je lippen worden voorzien van een prachtige, diepe kleur en een subtiel glansje. Deze beide kleuren zijn perfect voor dit najaar. Nog steeds een rode ondertoon (ja, ik hou van mijn rode lipsticks), maar net wat meer geschikt voor de zwaardere, winterse make-up looks. 

Verder voelen deze lipproducten zalig aan op de lippen. Ze vormen wat een stain, maar drogen je lippen totaal niet uit! Ook na enkele uren zitten deze lipproducten nog perfect en is zelfs de glans er ook nog. 

review nyc expert last lip lacquer

Ik ben heel erg tevreden over deze kleurtjes. Buiten de lichte nude kleur, is er geen enkele kleur die me heeft teleurgesteld. Allemaal hebben ze een prachtige pigmentatie en de kleurtjes zelf zijn net wat unieker dan je doorsnee lipstick. 

Ben je nog op zoek naar enkele lipkleurtjes voor dit najaar? Kijk dan zeker eens naar deze prachtige producten!

Prijs en verkrijgbaarheid.

Deze NYC Expert Last Lip Lacquers kosten €3,48 per stuk, werkelijk een koopje (geen excuus dus om ze niet allemaal in huis te halen) ;). Ze zijn verkrijgbaar in het Kruidvat filiaal bij jou in de buurt!

Wat is jouw favoriete kleur uit deze nieuwe lijn? 


Share:

5 reacties

 1. wow twee hele mooie kleurtjes!
  Zowel de bruine als de rode, vooral de bruinige vind ik prachtig staan en had ik niet verwacht

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow mooie kleuren zeg, die laatste kan je echt heel goed hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben onder de indruk, ik vind ze allebei prachtig, maar de rode vind ik echt opvallend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze staan u alle twee zeer goed, de rode is mijn favoriet van deze twee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Ik had niet verwacht dat de bruinere kleur je zo goed zou staan! Jij komt met alle lipkleuren weg!

  BeantwoordenVerwijderen