New in: Hema Pretty Lips Lipgloss met SPF!

Whooooop, nieuwe lipproducten, je weet hoe blij ik daarvan word! Heel recent bracht Hema een nieuw lipproduct op de markt: de Pretty Lips Lipgloss. Eigenlijk een lippenbalsem met een hele mooie tint. Voor een review is het nog even te vroeg, maar natuurlijk kan ik ze wel al even laten zien! Kijk je even mee?

hema pretty lips lipgloss SPF 15

In totaal bevat deze collectie 8 kleurtjes. Op dit moment heb ik er 4, maar eigenlijk zou ik graag de andere 4 kleurtjes ook nog halen. Zo kan ik ze allemaal tonen en kan ik er ook een video of dergelijks over maken. Wat denken jullie?

Deze nieuwe lipproducten hebben een prachtige verpakking als je het mij vraagt. De verpakking en de textuur van deze schattige lipbalms gaan hand in hand: lekker luchtig en glanzend. Het zullen ideale producten zijn om mee te nemen in je handtas en door de dag aan te brengen. Je lippen worden snel gehydrateerd en krijgen een subtiel tintje + een beschermende SPF van 15!

hema pretty lips lipgloss SPF 15

hema pretty lips lipgloss SPF 15

Van links naar rechts zie je de kleurtjes:
12 Fiery Sunset - 13 Velvet Mauve - 18 Dusty Pink - 18 Pony Fuchsia

hema pretty lips lipgloss SPF 15

hema pretty lips lipgloss SPF 15

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze prachtige productjes kosten per stuk €4,50 en zijn verkrijgbaar in 8 tinten. Je kan ze kopen in Hema filialen. 

Wil jij graag een review zien van ALLE 8 tinten? Laat het even weten!

Share:

7 reacties

 1. Ik ben benieuwd naar je review! Ik heb de kissbalms van Kiko en die zien er exact hetzelfde uit als deze lipbalms van de hema. Misschien zijn die van Hema wel een goede dupe want Kiko is natuurlijk niet overal verkrijgbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zalig zo'n lipbalsem met SPF. Ik heb er wel een van Australian Gold maar die heeft natuurlijk niet zo'n leuk tintje. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooh ze zien er wel al leuk uit
  benieuwd naar de swatches en hoe ze op je lippen staan

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah ze zien er echt geweldig uit! Ben benieuwd naar de swatches :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh, je maakt me heel nieuwsgierig! Ik ben erg benieuwd. Snap dat ze in de winter handig zijn voor wintersport, maar ik zou ze graag zomers dragen wanneer ik veel buiten werk in de horeca. Zeker iets om in mijn hoofd te houden dus. Als ze werken... ;)

  BeantwoordenVerwijderen