De Instagram TAG!

Instagram is een app waar ondertussen bijna iedereen gebruik van maakt. De laatste schattige foto van je huisdier plaatsen, dat véél te lekkere drankje dat je dronk samen met je beste vriend(in),... Deze Instagram Tag kwam ik tegen op de site van Serena (Beautylab) en ik deel hem vandaag graag met jullie! Lees je even mee?

instagram tag


1. Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?

Mijn Instagram gebruikersnaam is Fienbeauty. Ik koos deze omdat het dezelfde naam is als mijn naam op Twitter en Youtube. Makkelijk terug te vinden dus!

2. Hoeveel foto's post je gemiddeld?

Ik zou graag elke dag meerdere keren posten, maar ik moet toegeven dat ik het eens durf vergeten. Momenteel post ik meerdere malen per week.

3. Laat je favoriete Instagramfoto zien.

Ik heb er verschillende waar ik eens moet bij lachen wanneer ik door mijn foto's scroll, maar deze is momenteel mijn favoriet, de Tanya Burr Cookies!

instagram tag


4. Laat de Instagramfoto zien met de meeste likes.

Dit was een instahaul waar ik onder andere enkele nieuwe goodies van Maybelline liet zien!

instagram tag


5. Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?

Meestal hou ik het bij Instagram zelf om te editen, maar ik heb ook enkele apps staan om verdere filters en dergelijke toe te voegen: Photo Editor Pro, PhotoEditor For Instagram, Photo Grid en Pixlr Express (allemaal gratis).

6. Welke celebrities volg je?

Eigenlijk valt dat best mee, het valt een beetje te zien wat je onder "celebrity" verstaat, want ik vind een Youtuber met + 1000000 abonnees ook best een celebrity. Enkele van mijn favorieten (met gebruikersnaam) : fearnecotton4, Harry Styles, planetgabb, bethanynoelm, divockorigi, jimstweetings,...

7. Welke Instagramfilter gebruik je het meest? 

Eigenlijk geen favorietje, ik gebruik ze allemaal wel es!

8. Welke hashtags gebruik je het meest?

#bbloggers, #beauty, #fbloggers

9. Laat je laatste Instavideo zien.

Woopsie, ik heb er geen!

10. Welke dierenaccounts volg je?

Dexter and The Bear en furdeforce!

11. Welke (grote) bedrijven volg je?

Ik volg eigenlijk vooral bedrijven die iets te maken hebben met beauty zoals The Body Shop, Oriflame,...

12. Heb je veel familieleden op Instagram?

Ik heb een privé Instagram voor vrienden en familie, dus die hou ik gescheiden van Fienbeauty, mijn account voor mijn blog!


Neem deze TAG gerust over op jouw blog of kanaal, ik lees graag je antwoorden!

Share:

4 reacties