New in: Eyes Lips Face goodies!

Onlangs kreeg ik het superleuke nieuws dat ik enkele productjes van ELF mocht uitkiezen om voor jullie te reviewen. Aangezien ELF de laatste weken zijn assortiment heeft uitgebreid was er keuze tot en met en koos ik enkele prachtige productjes die jullie binnenkort in een review en looks terug vinden. Benieuwd? Lees dan snel even verder!

new in eyes lips face make-up


Ik vond het belangrijk om zowel producten voor het gezicht als voor de ogen en de lippen uit te kiezen. Aangezien Eyes Lips Face een héél betaalbaar make-up merk is, kan ook de shopper met een kleiner budget hier zeker bij terecht. ELF, want zo wordt het merk ook genoemd, biedt 3 lijnen aan: de Studio lijn (de meest luxueuze), de Minerale lijn en de Essentials lijn (make-up aan 1 euro). Goedkope make-up en van goede kwaliteit? Sounds good to me!

Als eerste ging ik voor dit Contouring Blush & Bronzing Powder. Dit is een prachtig duo met aan de ene kant een blush en aan de andere kant een bronzer. Ze hebben hier ook een variant van die als dupes van Nars Orgasm & Nars Laguna kunnen doorgaan, maar aangezien bijna élke beautyblogger die al heeft gereviewed, besloot ik te gaan voor Turks & Caicos, een iets warmere variant.


new in eyes lips face make-up

new in eyes lips face make-up

Vervolgens koos ik dit mooie oogschaduwpalletje, het Eye Enhancing Eyeshadow Palette in Blue Eyes 1. Ze hebben voor elke oogkleur verschillende palletjes maar ik koos toch terug voor het neutrale doosje. Neutraal, maar zeker niet saai. Er zitten enkele prachtige kleuren in voor op het bewegend ooglid en de donkerbruine kleuren blenden makkelijk in de crease. In totaal krijg je zes kleurtjes!

new in eyes lips face make-up

new in eyes lips face make-up

Nog voor het gezicht koos ik deze High Definition Blushes uit. Ik wou deze al een hele poos uitproberen. Het zijn vloeibare blushes, iets wat ik nog nooit heb uitgeprobeerd, maar wat me heel toepasselijk leek voor een no make-up make-up look. Ik koos de kleurtjes Headliner, een neutrale roze kleur, en Superstar, een iets fellere koraalkleur. Ik ben alvast benieuwd!

new in eyes lips face make-up

new in eyes lips face make-up

Je weet hoe erg ik verzot ben op mijn lipstickcollectie. Wel, sinds kort heeft ELF er een nieuwe soort lippenstift bij: de Moisturizing Lipsticks. Deze beloven je lippen te voeden en te voorzien van een mooi kleurtje. Ik koos er drie uit, allemaal om te mooier: coral cutie, rosy-go-round en wink pink. Heel stiekem heb ik nu zin om de hele collectie te kopen,... *don't tell anyone!*

new in eyes lips face make-up

new in eyes lips face make-up

new in eyes lips face make-up


Ik koos nu deze productjes, waar ik echt dol op ben, maar ELF heeft nog zoveel meer te bieden! Denk maar aan fijne make-upkwasten zoals de blush brush en de stipple brush, verschillende soorten foundation, nagellak...kortom: alle cosmetica producten aan een geweldig prijsje.

Prijs en verkrijgbaarheid

ELF is jammer genoeg niet te koop in de winkel, maar ze hebben wel een prachtige, overzichtelijke webshop. Vanuit Nederland kan je bestellen op www.eyeslipsface.nl , vanuit België is dat www.eyeslipsface.be

Prijzen:

Contouring Blush & Bronzing Powder - Turks & Caicos - €4,00
Eye Enhancing Eyeshadow Palette - Blue Eyes 1 - €8,00
High Definition Blushes - Headliner en Superstar - €4,00 per stuk
Moisturizing Lipsticks - coral cutie, rosy-go-round en wink pink - €4,00 per stuk


Naar welk review kijk jij het meeste uit? 

Share:

6 reacties

 1. Mooi kleurenpallet! Niet te hard maar lekker zacht en herstachtig! Nu nog eens de afterlook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben erg benieuwd naar de reviews, vooral van die lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaauw mooie producten heb je uitgekozen ! Ik ben vooral (als lipstickjunkie) benieuwd naar die mooie lipsticks ! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de blushes vind ik erg interessant, ik zou daar graag een review van lezen....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke producten, ben benieuwd naar de HD blushes! Ik ben een enorme fan van de ELF warm bronzer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Naar de blushes ben ik heel benieuwd want ik heb zo'n vloeibare eigenlijk zelf ook nog nooit geprobeerd. De lipsticks zien er ook mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen