Instagram Diary #13!

13 een ongeluksgetal? Nee hoor, want in dit geval betekent dat nog eens een Instagram Diary! Om ze elke week te doen, dat vind ik wat veel, maar zo nu en dan deel ik graag de laatste leuke kiekjes met jullie. Kijk je even mee?

instagram diary

10 september 2014

Na de herexamens was het tijd voor wat ontspanning. Een drankje met vrienden hoort daar uiteraard bij! Ik droeg de L'Oréal Collection Exclusive Lipstick in Doutzen's Pure Red!

instagram diary


12 september 2014

Enkele leuke outfitfoto's nemen. Een grote yay voor gratis parking! De outfit vind je hier.

instagram diary


18 september 2014

Dit is één van mijn favoriete outfits van de afgelopen tijd. Een jogger broek, super comfortabel, en een leuke top van H&M. Comfy = must!

instagram diary


20 september 2014

Het leven van een beautyblogger. Productfoto alhier, full face foto aldaar! Dit is dus een blik achter de schermen. Fancy hè! ;)

instagram diary


21 september 2014

In het weekend verwennen we ons graag met wat gebak, een taartje,... Maar het is natuurlijk veel leuker wanneer je de koekjes zelf kan bakken! Dit was mijn poging tot de #TanyaBurrCookies. Het volledige artikel lees je hier.

instagram diary


27 september 2014

Post workout selfie! Met make-up natuurlijk, zo zie ik er uiteraard niet uit wanneer ik net een training van 1,5 u heb gedaan. Simpele make-up, comfy houthakkersbloes, ik ben klaar voor de herfst!

instagram diary


Wat heb jij de laatste tijd zoal uitgespookt?

Share:

3 reacties