New in: MAC Lipsticks!

Nee, ik ben normaal geen MAC-meisje. Eén probleem: Youtube. Ik heb de laatste tijd niets anders gedaan  dan MAC lipstick collection video's bekeken en swatchvideo's en laat dat nu net niet zo goed zijn voor mijn portemonnee. Ik had al enkele MAC lipsticks in mijn collectie en na meer dan 2 jaar heb ik er eindelijk 2 aan toegevoegd: Full Speed en Angel. Kijk je even mee?

new in mac lipsticks

Angel, iedereen heeft deze kleur, ik vond er eigenlijk niets speciaals aan. Na meer dan twee jaar stond ik er nog eens IRL voor en swatchte ik hem. Ik moést hem hebben. Het is een Frost finish, maar de shimmertjes zijn héél erg subtiel dus ik heb er geen problemen mee. Het is een prachtige neutrale, roze kleur. Ondanks het feit dat dit een vrij gewone kleur lijkt heb ik niets in mijn collectie dat er ook maar een beetje op lijkt. En euhm,.... het is één van de favorieten van Kim Kardashian, just so you know.

new in mac lipsticks

De tweede lipstick die ik uitkoos heeft een iets andere verpakking dan gewoonlijk. Het is een Sheen Supreme lipstick en zit in een glanzende, lange verpakking. Heel erg mooi vind ik zelf en het is eens iets anders. Deze lipstick heet Full Speed, een felroze kleur met wat koraal erin, heel erg mooi! Ik schrok van de pigmentatie toen ik deze swatchte en ook de glans is prachtig.

new in mac lipsticks

new in mac lipsticks

Ik kijk er heel erg naar uit om deze lipsticks te gaan dragen. Zelf had ik het nooit verwacht, maar MAC zou wel eens vaker een bezoekje kunnen verwachten!

new in mac lipsticks


Wat is jouw MAC musthave? 

Share:

10 reacties

 1. Heel mooie lipsticks! Mijn MAC musthave is Relentlessly Red, without a doubt!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze lijken mij allebei erg mooi, ik ben benieuwd hoe ze je staan! ik heb dat ook hoor, wordt door andere bloggers/youtubers aangestoken met al dat moois!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, de angel lipstick lijkt me heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Full Speed is wel heel mooi, ik wil zelf nog heel graag een Mac lipstick, maar wil het bewaren tot een mooie gelegenheid, dus misschien met kerst of zo..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh zien er mooie kleurtjes uit
  benieuwd naar de swatches

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zien er mooi uit, jammer dat je geen swatches en lipswatches heb, was erg benieuwd naar Angel!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook gek op de MAC lipsticks! Heb vandaag Vegas Volt & Chatterbox binnen gekregen :)

  BeantwoordenVerwijderen