Personal Update: een nieuwe start en een serieuze dankjewel!

Whoop, het is weer tijd voor een Personal Update! De start van een nieuw academiejaar, leuk en/of stresserend? Ook een serieuze dankjewel naar jullie toe,... Wil je wat meer weten over mijn persoonlijk leven? Lees dan snel even verder!


Een nieuwe start, het brengt altijd een portie stress met zich mee, of het nu een nieuw academiejaar is, een nieuwe job, noem maar op! Ik had het deze keer heel lastig om terug te starten, zeker omdat ik enkele vakken moet meenemen naar dit academiejaar. Nu trek ik me op aan het feit dat ik zeker niet de enige ben die in deze situatie zit, iedereen heeft zijn problemen. Dat is iets wat velen in deze situatie moeten onthouden: je bent nooit alleen en je hebt altijd andere mensen om je te ondersteunen ;).Verder wil ik vooral jullie iets vragen: wat zie jij nog graag op deze blog? Vind je de hoeveelheid beauty goed zoals het is, of mag er nog wat meer fashion komen? Welke artikelen lezen jullie het liefste? Laat maar komen!

Voor de rest wil ik jullie eigenlijk eens uitgebreid bedanken. Mijn blog heeft de laatste tijd een steeds groter wordend aantal bezoekers en je kan niet geloven hoe blij ik daarmee ben. De leuke reacties, de fijne berichtjes, het doet allemaal énorm deugd en het motiveert me om door te gaan en te verbeteren. Dankjewel lieverds!


Ik laat het hier maar bij voor vandaag! Vergeet je niet te laten weten wat jij het liefste leest/ ziet? 

Share:

4 reacties

 1. Schrijf gewoon over ALLES wat JIJ leuk vind. Een blog is persoonlijk, dus ga gewoon je gang. Je hele leven kom je veranderingen tegen, hoort er gewoon bij. en maar goed ook, zou maar saai zijn moest alles perfect lopen! Kop op!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben het helemaal eens met dresses and daisies. Schrijf over wat jij leuk vind. Dan schrijf je het best. Ik ga je volgen.. Kom gerust ook eens bij mij langs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ge doet dat super goed!! Blijven gaan zou ik zo zeggen!
  Good luck on the new school year!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn wij die jou moeten bedanken liefste Fien! 'S morgens je blog lezen bij een ontbijtje maakt het voor mij net dat ietsje makkelijker om mezelf naar school te slepen ;) ik lees vooral graag revieuws van (budget) make-up, maar bijvoorbeeld eens bakreceptjes zonder oven ofzo zou nog tof zijn :) doe zo verder, je blog is fantastisch! Liefs, Lisa

  BeantwoordenVerwijderen