Mijn ultieme pamper evening (+essentials).

Een stressvolle dag achter de rug? Een mindere dag op school of op het werk? Pamper evenings beuren je zo op. Maskertje hier, scrubje daar en je favoriete douchegel bij de hand. Vandaag toon ik jullie de producten die ik gebruik wanneer ik mezelf een avondje wil ontspannen. Lezen jullie even mee?


pamper evening essentials

Als je echt helemaal er wil voor gaan, steek dan even gezellig wat kaarsjes aan. Je favoriete geurtje ontspant je vaak ook het meest. Een glaasje frisdrank of, indien je de juiste leeftijd hebt, een glaasje wijn en we zijn vertrokken!

Wanneer ik mijn bad laat vollopen, een bad is nu eenmaal essentieel bij mij, gooi ik er even wat Bubbling Bath van TBS bij. Deze Wild Argan Oil versie is momenteel mijn favoriet. Hij zorgt voor heel wat schuim en door de geur waan je je onmiddellijk in een spa. Net voor ik dit lekkere bad induik breng ik even een maskertje aan (ik heb mijn make-up er natuurlijk eerst afgehaald). Mijn all-time favoriete masker is het Freeman Anti-Stress mask, dead sea minerals. Je ziet er even uit als een smurf, maar hij is echt heerlijk!

pamper evening essentials

pamper evening essentials


Een douchegel mag natuurlijk niet ontbreken en mijn favorieten zijn ook die van The Body Shop. Die met passievrucht is momenteel mijn favoriet: lekker fruitig en fris. 
Nadien even lekker scrubben. Mijn favorieten zijn de Wild Argan Oil Rough Scrub en de Pink Grapefruit Body Scrub (TBS). Deze hebben beiden een hele fijne, wat flubber-structuur en zijn heerlijk voedend voor je huid! 

pamper evening essentials

pamper evening essentials


*Neemt een slokje van wat witte wijn.*


Natuurlijk kan je dan eender wat doen, een boekje lezen, wat social media bekijken, wat jij maar fijn vindt! Ik vind het fijn om gewoon wat mijn ogen te sluiten en na te denken over die dag, die week,...

Wanneer mijn handen volledig verrimpeld zijn is het tijd om uit bad te kruipen. Nu gebruik ik graag een fijne moisturizer. Enkele favorieten: de Rituals Cherry Blossom & Rice Milk bodycream, de TBS Pink Grapefruit Body Sorbet en de Wild Argan Oil Body Butter van TBS. Je ruikt letterlijk nog tot de volgende dag naar deze creams en dat vind ik nou heerlijk!

pamper evening essentials

Nou, lekker een warme pyjama aan en fuzzy socks! Soms lak ik op dit moment nog mijn nagels, op andere momenten plof ik me gewoon op de bank voor de rest van de avond en zet ik een leuke film op (The Holiday voor de duizendste keer, of iets anders, bijvoorbeeld Battleship)!

pamper evening essentials


Zo, ik denk dat we wel rond zijn. Ik merk dat ik redelijk veel producten van The Body Shop gebruik, maar ach, ze zijn nu eenmaal mijn favoriet!

Wat zijn jullie favoriete dingen om te doen tijdens een pamper evening? 

Share:

2 reacties

  1. Als ik wil ontspannen neem ik een uitgebreid bad met een maskertje op mijn gezicht en lees ik in de flair :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijke producten en mooie foto's ook! Tijdens een pamper evening ga ik vaak in bad met een Lush product, doe ik een masker op en kijk ik een leuke meidenfilm.

    BeantwoordenVerwijderen