Mijn favoriete shopadresjes in Gent!

Als student in Gent weet je al snel waar de beste shopadresjes zich bevinden. Je loopt er elke dag voorbij en probeert aan de verleiding te weerstaan, of dat nu een leuk eetcafé is, een leuke kledingwinkel,... Vandaag deel ik mijn favoriete shopadresjes in Gent!

shoppen gent

 • MAC Cosmetics. In België zijn de MAC winkels héél schaars en dan mogen we toch van een zeker geluk spreken dat we  in Gent een filiaal hebben. De winkel is niet direct gelegen in de winkelstraat, maar net enkele straatjes verder, de Brabantdam in. Het is niet moeilijk te vinden én het is als beauty-liefhebber natuurlijk een must!
 • Zara. Ook de Zara filialen liggen niet héél dik bezaaid bij mij in de buurt, maar in de winkelstraat is er wel een filiaal te vinden! Zara is de laatste tijd vrij prijzig, maar er gewoon eens doorlopen maakt je fashionhartje al gelukkig.
 • Food dan! Het Mekka van de Kaas is een echte aanrader. Deze kaaswinkel vind je in de Koestraat (niet ver van de MAC verwijderd, *hint hint*). Ook kan je er terecht voor enkele hapjes, alle mogelijke soorten kaas en je favoriete wijntje voor erbij. Vaste klant!
 • Lush. Nu ben ik niet iemand die snel de Lush binnenstapt, maar ik kan er soms toch niet aan weerstaan om enkele bruisballen te gaan ruiken en de douchegels allemaal eens open te trekken. De Lush vind je in het tweede deel van de winkelstraat, achter de Korenmarkt.
 • L'Occitane. L'Occitane heeft een eigen winkel in Gent. Whoop! Het winkeltje zelf ziet er wat authentiek uit en er hangt een heerlijke sfeer. Rechtover Lush te vinden!
 • Kiehl's. Ook Kiehl's heeft een eigen winkel in Gent! Op zoek naar het Midnight Recovery Serum, maar je wilt toch wat extra info en advies? The place to be! Deze winkel spring je maar even binnen wanneer je een lekker stukje kaas gaat halen, de winkels bevinden zich namelijk in dezelfde straat!

Zo, dat waren mijn favoriete shopadresjes in Gent!

Wat is jouw favoriete stad om de centjes te laten rollen?Share:

4 reacties

 1. Leuk om te lezen, mocht ik er een keer naar toe gaan :) Ben er nog niet geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kaaswinkel moet ik toch maar eens gaan bezoeken. Het liefst laat ik m'n geld rollen in Leuven, lekker kortbij voor mij en ook veel leuke winkels. En als ik NL ga ga ik steevast voor Maastricht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als Gentenaar in hart en nieren kan ik dit artikel zeer appricieren en beamen!! Goeie keuzes! De oil & vinegar is ook super :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tips! Ik ga ook heel vaak winkelen in Gent omdat ik er studeer en sowieso woon ik er ook best wel dicht bij. Die kaaswinkel kende ik nog niet! Op beautygebied vind ik Beautyqueen ook wel een fantastische winkel! En de Zara vind ik echt prachtig sinds hij vernieuwd is.

  BeantwoordenVerwijderen