Personal Update: Streefgewicht & nieuw academiejaar!

Het is weer eens tijd voor een Personal Update. Benieuwd wat ik de laatste tijd heb uitgespookt? Of ik nog fitness? Of mijn streefgewicht behaald heb?,... en meer? Lees dan snel even mee!

personal update beautyblog

Weet je nog dat ik enkele maanden geleden begon met fitnessen? En weet je dan ook nog dat ik een streefgewicht vooropgesteld had? Wel, het exacte nummer ga ik je niet vertellen, maar ik kan je wel zeggen dat ik het gehaald heb! Whooooooop!

In ongeveer 3 maanden verloor ik 7 kg, op een gezonde en niet-extreme manier. Porties verkleinen, dat wel, maar ik ging nog wel eens naar de frituur 1X in de maand, en ik at nog eens een kleine praline. Het sporten heeft me héél erg veel geholpen. Inmiddels probeer ik een drietal keer in de week te aan en heb ik een kleine routine ontwikkeld die me goed afgaat. Elke week een kilootje meer heffen hier en een paar minuten op de step erbovenop!

personal update beautyblog


Inmiddels zijn de herexamens eindelijk voorbij en heb ik nog 3 weken om even op mijn positieven te komen. Drie weken op een academiejaar, weinig, maar voor nu even meer dan welgekomen. Ik start volgend jaar een nieuw academiejaar en, al is het met hulten en bulten, we raken er wel!

Voor de rest ben ik gewoon aan het genieten van mijn blog en Youtube. Ik zie de kijkersaantallen stijgen, jullie blijken meer te hebben aan mijn artikels en filmpjes en dat maakt me heel erg blij! Dit is een enorme motivatie en I love you guys lots!

Zijn jullie al aan een nieuw schooljaar begonnen? Hoe gaat het ermee?! Laat het me allemaal weten! ;)


Share:

1 reacties

  1. Super dat je je streefgewicht gehaald hebt! Geniet nu nog maar een beetje van de vakantie! Ik begin 22 september aan mijn masterjaar Bedrijfscommunicatie en op dit moment kijk ik er wel naar uit. Ook al weet ik maar al te goed dat ik binnen een maand al zot ga worden van al die taken, groepswerken en cursussen.

    BeantwoordenVerwijderen