Mijn favoriete (budget) highlighters!

Weer of geen weer, zomer of winter, highlighter is een make-upproduct dat standaard in mijn dagelijkse make-upbag te vinden is. In de zomer is het prachtig wanneer de zon erop valt, in de winter helpt het énorm wanneer je er wat grauw uitziet. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete (budget) highlighters zien. Lees je even mee?

favoriete budget highlighters

Er zijn natuurlijk talloze prachtige highlighters, denk maar aan de Dior Nude highlighter, de MAC Mineralized Skinfinishes,... De budget varianten zien er misschien wat simpeler uit maar ze zijn zeker niet minder mooi!

Essence Bronzer/Highlighter in Sun Light.

Ik heb dit product al téveel vernoemd, maar ik kan er gewoon niet omheen wanneer ik het over budget highlighters heb. Je kan dit product gebruiken als bronzer, blush en highlighter, maar ik gebruik het liefste de highlighter. Deze is zo intens en prachtig op de jukbeenderen! Een must-have!

favoriete budget highlighters

MUA Shimmer Highlighter.

Toen MUA dit jaar naar België kwam wist ik niet wat ik meemaakte toen ik voor het schap stond. Eén product dat er voor mij met kop en schouders bovenuit stak: de MUA Shimmer Highlighter. Deze heeft een duidelijke roze ondertoon en complementeert mijn huid zo goed! Hij is een stuk minder intens dan die van Essence, dat wel, maar dat maakt hem ideaal om elke dag te dragen!

favoriete budget highlighters

Essence Soo Glow! Cream to powder highlighter "Bright Up Your Life"

Dit is een vrij nieuw product van Essence en ligt nog maar sinds enkele weken in de schappen. Zoals de verpakking het zegt: een highlighter die in eerste instantie een cream is, maar na verloop van tijd een poederfinish heeft. Deze ziet er een stuk levendiger uit dan een doorsnee poeder highlighter en de glans is geweldig! Opnieuw heeft deze kleur een roze ondertoon, Essence bracht er ook eentje uit met een gele ondertoon. Love it!

favoriete budget highlighters

Dit waren mijn 3 favoriete budget highlighters. Op dit moment neig ik zeker naar de cream highlighter van Essence, maar ze zijn allemaal fantastisch en er is voor elk wat wils!

favoriete budget highlighters

Wat is jouw favoriete highlighter?

Share:

7 reacties

 1. Die van MUA heb ik zelf ook, die is erg mooi. De eerste zou ik nog graag willen omdat ik die er mooi uit vind zien en over de laatste hoor ik ook veel goeds!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie producten, die van Essence wilde ik al een tijdje kopen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukerds zeg. Ik moet eigenlijk ook weer eens een nieuwe highlighter aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke producten! Ik wil zelf die van Essence ook wel eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben het echt volledig akkoord met alle highlighters! Toppers!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh leuke producten!
  die van essence vind ik zelf ook heel goed

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil die highlighter van de MUA nog heel graag hebben <3

  BeantwoordenVerwijderen