First Impressions: Rimmel Wake Me Up Foundation!

Als er één foundation is waar je de laatste 2 jaar niet naast kon kijken dan was het wel de Rimmel Wake Me Up foundation. Geliefd door guru's als Tanya Burr kon ik het uiteindelijk niet weerstaan deze foundation te testen. Vandaag voor jullie, een First Impressions! Kijk je even mee?

first impressions rimmel wake me up foundation

De verpakking bevalt me heel er goed. Het is een middelgrote flacon én hij is heel smal. Perfect voor in je make-upbag dus! Ook komt hij met een handig pompje, altijd mooi meegenomen!

Deze foundation staat er om bekend om de huid er heel natuurlijk te laten uitzien en een mooi dewy effect te geven. Wanneer je de foundation in het zonlicht houdt zie je héle kleine shimmertjes erin zitten. Geen enorme hoeveelheden, maar net genoeg om dat mooi dewy effect te verkrijgen. Ik draag de kleur 100 Ivory, de lichtste van de 5 beschikbare kleuren.

first impressions rimmel wake me up foundation

De structuur van deze foundation is vrij gewoontjes, niet te dik en niet te dun. Op gebied van dekking zou ik zeggen: tussen een lichte en een medium dekking. Je kan de dekking zeker en vast opbouwen. Ik breng 2 hele dunne laagjes aan, zo krijg je net iéts meer dekking zonder dat het te veel wordt.

De foundation blijft niet hangen op de droge plekjes en brengt heel makkelijk en egaal aan. Op deze foto's bracht ik de Rimmel Wake Me Up foundation aan met een RealTechniques Expert Face Brush.

first impressions rimmel wake me up foundation

first impressions rimmel wake me up foundation

first impressions rimmel wake me up foundation

Op bovenstaande foto's heb ik enkel mijn gezicht afgepoederd op mijn T-zone. De wangen heb ik vrijgelaten en je kan duidelijk zien dat je een heel natuurlijke glow krijgt. Het ziet er zeker niet uit alsof je een hele laag foundation op hebt en dat kan ik heel erg appreciëren.

Binnenkort volgt er een full review met alle details, maar de eerste indruk is al zeker héél goed!

Wat is jouw favoriete foundation? 

Share:

6 reacties

 1. Ziet er een goede dekkende foundation uit. Ik gebruik nu de Nude van Dior en die vind ik helemaal super. Mijn huid ziet er stukken beter uit sinds ik die van Maybelline niet meer gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die foundation lijkt mij erg fijn. Ik ben momenteel de Rimmel Long Lasting foundation aan het testen en die bevalt mij ook erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Wou hem vorig jaar ofzo al eens meenemen, maar was toch wat "bang" omwille vd grote hoeveelheid shimmer die in het zonlicht te zien was!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi!
  Twijfel al tijdje over nieuwe foundation - dit klinkt wel als kanshebber :O

  BeantwoordenVerwijderen