Essence Hello Autumn: Colour Adapting Blush & Multi Colour Powder

Binnenkort geef ik een snelle overview van deze collectie op mijn Youtube kanaal, maar deze twee producten wil ik jullie niet onthouden! Er waren maar 2 gezichtsproducten in de nieuwe Essence "Hello Autumn" collectie, maar ze zijn zeker niet verkeerd! Lezen jullie even mee?

essence hello autumn colour adapting blush  multi colour powder


essence hello autumn colour adapting blush  multi colour powder

Essence Hello Autumn Colour Adapting Blush.

Een blush die zich aanpast aan jouw huidskleur? Jep, je hebt het goed gehoord. Dit product reageert op de individuele pH-waarde van je huid en zo krijg je eigenlijk je eigen kleurtje. Ik was vrij sceptisch over dit product, maar laat ons ons kijken of ik er wat mee overweg kon.

essence hello autumn colour adapting blush review

essence hello autumn colour adapting blush review

In de verpakking ziet dit product er meer uit als een highlighter dan als een blush. Dit poeder is initieel bijna spierwit met hier en daar een glittertje. Toen ik het voor het eerst aanbracht zag ik de eerste minuut niks veranderen. Ik ging ervan uit dat dit meer een gimmick was dan iets anders.

Na een dikke minuut werd mijn wang eerst lichtroos, dan feller roos en uiteindelijk viel het me op dat ik waarschijnlijk net iets te veel had aangebracht! *Neemt een grote poederkwast en blendt.* Het resultaat was een felle peachy-roze kleur die, ondanks dat hij vrij fel was, inderdaad heel goed paste bij mijn huidskleur. Hurray!

Essence Hello Autumn Multi Colour Powder

Is het een bronzer, is het een highlighter, nee dat is het niet! Ahum. Ik was heel erg aan het twijfelen wat dit product nu eigenlijk moest voorstellen. Toen ik het swatchte werd het me duidelijk dat het heel erg afhangt van je huidskleur. Voor mij is dit een iets donkerdere, gouden highlighter wanneer ik alle kleurtjes samenvoeg, voor anderen zal dit meer de functie van bronzer krijgen. 

Uiteindelijk vormt dit een hele mooie, warme en subtiele highlighter. Wanneer je alle producten uit deze collectie hebt aangebracht, is het alsof de puzzelstukjes een geheel vormen!

essence hello autumn multi colour powder

essence hello autumn multi colour powder


De verpakking is echt héél mooi gedaan vind ik zelf. De plastic container is dan misschien niet zo speciaal, het patroontje maakt alles goed! Stukjes goud, beige en brons, het lijkt wel een bos zo rond november!

essence hello autumn multi colour powder colour adapting blush

essence hello autumn multi colour powder colour adapting blush

essence hello autumn multi colour powder colour adapting blush

essence hello autumn multi colour powder colour adapting blush

essence hello autumn multi colour powder colour adapting blush

essence hello autumn multi colour powder colour adapting blush


Ik zou deze twee productjes zeker en vast aanraden, en dan vooral de Colour Adapting Blush, voor de gekkigheid alleen al!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Essence Hello Autumn collectie is verkrijgbaar bij Kruidvat!
De Colour Adapting Powder Blush kost €2,59.
De Multi Colour Powder kost €3,39. 

Heb jij al iets van deze collectie geprobeerd? 

Share:

6 reacties

 1. Die blush wil ik ook eens proberen! Benieuwd wat mijn 'ideale' blush is :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de poeder zelf ook, die is absoluut mooi. Naar de blush ben ik wel heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jep, die wil ik ook alle twee proberen! Leuke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben erg nieuwsgierig naar de producten en natuurlijk ,naar de blush om het zelf te zien.....de poeder is voor mij gewoon iets wat ik wil hebben om het hebben....


  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Colour Adapting Powder Blush wil ik nu heel graag uitproberen, ik ga van de week langs de Kruidvat en ik hoop dat ze hem dan in de winkel hebben.

  BeantwoordenVerwijderen