New in: L'Oréal Collection Exclusive "Pure Red"

Ik dacht dat mijn hart uit mijn borstkas ging springen, maar zover kwam het gelukkig net niet. Een hele poos geleden bracht L'Oréal een collectie nude lipsticks uit, ontworpen door verschillende celebrities. Guess what. Nu hebben ze hetzelfde gedaan, maar met rode lipsticks! Moet ik nog meer zeggen? L'Oréal + Rode lipstick + Fien? Laat ons even kijken naar de kleurtjes!

l'oréal color riche collection exclusive pure red

Er zijn 4 verschillende kleuren te verkrijgen. Mijn hart brak bij de gedachte dat ik er eentje moest achterlaten, dus ik nam ze allemaal mee. Ze zijn allemaal heel apart, prachtig en gewoon,...gewoon,...hmm.

Van links naar rechts zie je op de foto's:

  • Doutzen's Red, een prachtige oranje-rode lipstick.
  • Julianne's Red, een framboosrode kleur.
  • Blake's Red, een donkerdere rode lipstick met blauwe ondertoon.
  • Laetitia's Red, de ultieme vampy rode lipstick.


l'oréal color riche collection exclusive pure red

Op het eerste zicht zijn deze lipsticks mat, maar dat kan ik natuurlijk pas zeker weten wanneer ik ze allemaal op mijn lippen geswatcht heb. Nog een leuk detail: de verpakking is op zich al prachtig, maar nu heeft de verpakking ook een krokodillenpatroontje, zo chique!

l'oréal color riche collection exclusive pure red

l'oréal color riche collection exclusive pure red

Ik kan niet uitleggen hoe blij ik ben met deze nieuwe collectie. Het thema, rode lipsticks, is op mijn lijf geschreven. Een gedetailleerd review zal niet lang uitblijven!

Heb jij al eens een kijkje genomen? Ze zijn prachtig!

Share:

4 reacties