TBS White Musk Libertine Eau De Toilette

Oh, wat ben ik toch dol op de geurtjes van The Body Shop! Nadat ik vorige zomer Japanese Cherry Blossom en even later White Musk Smokey Rose aanschafte, wist ik dat een derde geurtje er sowieso zou bijkomen. White Musk Libertine is de nieuwste telg van de familie en ik vertel er jullie vandaag graag meer over! Lees je even mee?

the body shop white musk libertine eau de toilette

Sinds kort kan je bij The Body Shop terecht voor parfums/ eau de toilette's in miniformaat. Handig als je gaat reizen en je maar een klein flesje wil meenemen, of om in je handtas te stoppen! Er is heel wat keuze, maar mijn oog viel op deze White Musk Libertine Eau De Toilette.

Wat zegt TBS over deze Eau De Toilette?


"Dit sensuele parfum heeft een basis van mysterieuze, dierproefvrije muskus met de zoete geur van Turks fruit, orchidee en slagroom.
  • Topnoten: Grapefruitbloesem, turks fruit, muskus
  • Hartnoten: Baby-orchidee, tiare-bloem, muskus
  • Basisnoten: Slagroom, amberachtig hout, muskus"

Wat ik er zeker en vast kan uithalen is de muskus, al is die noot iets minder zwaar aanwezig als bij de White Musk Smokey Rose. Ook een vleugje grapefruit is zeker te bespeuren en het is dat wat mij waarschijnlijk zo tot deze Eau De Toilette aangetrokken heeft. Ik ben dol op grapefruit! Ook het amberachtig hout haal je er zo uit.


the body shop white musk libertine eau de toilette

the body shop white musk libertine eau de toilette

the body shop white musk libertine eau de toilette

Ik ben echt dol op deze Eau De Toilette! Hij blijft een heel aantal uur hangen en door zijn kleine formaat is hij makkelijk mee te nemen. Het is een ideale geur voor deze periode van het jaar; de overgang van de zomer naar de herfst/ winter. Door de grapefruit blijven we nog even met ons hoofd in de zomer zweven en de muskus leidt ons langzaam naar de winter.

the body shop white musk libertine eau de toilette

Prijs en verkrijgbaarheid

Dit minitje kost €7,00 en bevat 10 ml. Deze is alleen verkrijgbaar in de TBS winkels.
Je kan deze Eau De Toilette ook nog in 2 grotere formaten aankopen. De 30 ml fles kost €17,50, de 60 ml fles kost €28,50. Deze laatste zijn in Nederland verkrijgbaar in TBS winkels én online, in België vind je deze heerlijkheid enkel in de winkels zelf.

Heb jij ooit al een geurtje van The Body Shop geprobeerd? 

Share:

2 reacties

  1. Hmmm klinkt heel erg goed ! Ik heb nog nooit een geurtje van TBS geprobeerd dus deze lijkt me wel fijn ! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh, dit is echt een van mijn favoriete geuren. Zo lekker! Zelf heb ik momenteel de bodymist ervan, die ruikt super lekker, blijft aardig lang hangen en is een stuk goedkoper. Zit standaard in mijn tas. Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen