MAC Full Speed Lipstick.

Onlangs toonde ik twee nieuwe MAC lipsticks aan jullie die ik aan mijn collectie had toegevoegd. Over Angel kon je al meer lezen, vandaag is Full Speed aan de beurt! Koraal? Roos? Je komt het hier te weten. Benieuwd? Lees dan snel even verder!

MAC Full Speed Sheen Supreme lipstick

Deze lipstick heeft een Sheen Supreme finish, een fantastische glans gecombineerd met een héle goeie pigmentatie. Zoals je kan zien verschilt deze verpakking wat van de gewone MAC lipstick verpakking, deze heeft een mooie glanzende verpakking en is net wat langer.

MAC Full Speed Sheen Supreme lipstick

MAC Full Speed Sheen Supreme lipstick

MAC Full Speed Sheen Supreme lipstick

MAC Full Speed Sheen Supreme lipstick

In de tube lijkt dit wel een mengeling van rood, roos, koraal, oranje, noem maar op! Ik wist totaal niet hoe zich dit op de lippen ging vertalen. Uiteindelijk blijkt het een prachtige felroze lipstick te zijn met een lichte korale ondertoon. Het lijkt een gewone lipstick, maar ik heb echt niéts anders in mijn collectie dat er ook maar een beetje op lijkt!

MAC Full Speed Sheen Supreme lipstick

MAC Full Speed Sheen Supreme lipstick

Laat ons even kijken hoe deze lipstick er op de lippen uitziet!

MAC Full Speed Sheen Supreme lipstick

MAC Full Speed Sheen Supreme lipstick

MAC Full Speed Sheen Supreme lipstick

MAC Full Speed Sheen Supreme lipstick

Ik ben echt helemaal weg van deze lipkleur! Het geeft m'n gezicht direct wat meer leven en laat me er fris en fruitig uitzien, ook als ik dat om 06.00u niet echt ben. Deze lipstick is heerlijk zacht en heeft een prachtige glans. Ondanks dat hij heel creamy is, blijft deze lipstick een geruime tijd zitten. Enkel je middageten overleeft hij niet, maar dat vind ik door de prachtige structuur niet erg.

Prijs en verkrijgbaarheid.

Deze lipsticks kosten €19,00 per stuk en je krijgt 3,6 gram per stuk. Je kan de lipstick aankopen bij de MAC winkels, vanuit Nederland via maccosmetics.nl en vanuit België via maccosmetics.be.

Wat vind jij van deze kleur? 


Share:

8 reacties

 1. Super mooie kleur! Wat mij betreft een "go to" kleurtje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik vind dit echt een hele mooie kleur <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi, ik had hem, na de foto's van de lipstick zelf, donkerder verwacht op je lippen. Heel fris, echt zo'n kleur die iets voor je doet op dagen dat je dat wel kunt gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind de kleur heel mooi en staat je ook mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super kleurtje! Ik moet mij echt ook eens mac lipstick aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen