Shoes, shoes, shoes!

Welke vrouw houdt er nu niet van schoenen? Inderdaad, die personen zijn ver te zoeken. Ook ik heb het shoe-aholic probleem en voeg maar wat graag enkele exemplaren toe aan mijn collectie. Ik mag trouwens van mezelf zeggen dat ik een bescheiden schoenencollectie heb, maat 41 is nu niet bepaald de courantste maat. Benieuwd welke mooierds ik in mijn maat wel tegenkwam? Lees dan snel even verder!
Boohoo, ja daar is de webshop weer hoor, heeft bijna bij elke schoen ook maat 41 er wel tussenstaan. Prachtig vind ik dat! Zo wordt er aan grotere mensen, met uiteraard een iets grotere schoenmaat, ook eens gedacht! Ik vind bijvoorbeeld de schoenen bij Torfs (België) en andere courante zaken nogal ofwel ouderwets voor mijn maat ofwel zijn het stiletto's waar ik toch nooit op kan lopen.


1. Witte sneakers

De witte Allstars zie je weer overal, ze zijn weer lekker hip en trendy. Ook ik ben aan het uitkijken naar een paar, maar ik geef er liever niet zoveel geld aan uit. Het past niet bij àlles (wel bij veel casual outfits) en ik zou ze dan ook niet elke dag dragen. Boohoo heeft deze leuke goedkope variant, en buiten het feit dat er geen logo opstaat, zit er niet zo veel verschil op!2. De comfortabele sleehak

Ik doorkruis Gent nooit op mijn hoge hakken. Daarom ben ik op zoek naar een sleehak, zo kan ik er toch ietwat "glamorous" uitzien, zonder op mijn gezicht te vallen! Dit paar heeft een aparte print, maar indien je een hele casual outfit draagt met geen te wilde prints, kunnen deze echt knallen!3. De funky blokhak

Iedere vrouw heeft wel een leuk paar hakken nodig, maar ik ben geen stuntman op stiletto's. Iets met een blokhak is dus een betere optie voor mij. Boohoo heeft wel meerdere varianten van deze schoenen op de site staan, maar deze babyblauwe kleur leek me heel erg leuk.4. De loafer

Deze schoenen heb ik al een keertje eerder laten zien, maar ze blijven op mijn wishlist staan. Het zijn hele mooie beige loafertjes met studs erop. Iets stoerder, maar toch nog heel leuk. Deze zouden goede everyday schoenen kunnen zijn, zeker door hun nude kleur.
En wat zijn jouw go-to schoenen voor dit seizoen?

Disclaimer: ik word niet betaald door Boohoo om dit artikel te schrijven of iets dergelijks. Zij hebben gewoon hele leuke schoenen én in mijn maat ;)

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

2 reacties

 1. Hey! Ik koop heel vaak op boohoo.com :-) zalige webshop!!
  Maar ik heb er nog nooit schoenen op gekocht, jij?
  Zo ja, is het goede kwaliteit? want er staan soms echt pareltjes op!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er zelf nog nooit schoenen gekocht, maar er staan inderdaad heel veel mooie paren op! Ik ken wel mensen die er al schoenen hebben gekocht, en die lijken er wel tevreden over :)

   Verwijderen