Wat als... Sephora ook naar België zou verzenden...

...dan was mijn bankrekening waarschijnlijk nu al gepluimd. Ik vind het echt zoooo jammer dat Sephora wel naar Nederland verzendt, maar dus niet naar België. Hier zitten ook grote beauty fans hoor! Vandaag toon ik jullie de producten waarin ik zeker geïnteresseerd zou zijn indien Sephora ook naar België zou verzenden. Kijken jullie even mee?


1) Josie Maran Argan Infinity Lip and Cheek Cream.


Als je mij al een tijdje volgt, dan weet je dat ik 1) verzot ben op de Britse beauty Youtubers en 2) een lipproduct junkie ben. Die twee dingen samen maken dat dit product echt bovenaan mijn lijst staat. Het is dus een cream die je zowel kan gebruiken op je lippen en op je wangen en die een mooi kleurtje geeft. Meestal ben ik niet zo voor producten die je voor beide dingen kan gebruiken, maar over deze heb ik al zoveel goeds gehoord!


2. Josie Maran Argan Color Stick set.

Deze set zag ik voorbijkomen in een haul van Lily Pebbles. Hij komt met enkele kleurtjes van de Argan Color Sticks. In haar video zag ik dat deze producten er heel creamy uitzagen (alle producten bevatten arganolie) en een heel mooi kleurtje afgaven. Dit is zo'n set van Sephora waarbij je veel minder moet betalen dan hij eigenlijk waard is, dus dat is ook nog eens mooi meegenomen.3. Hourglass Ambient Lighting Blush

OMG, zien deze er niet pràchtig uit! Je kan ze misschien wat vergelijken met de Mineralized Skinfinishes van MAC, maar ik denk dat ze een stuk minder heftig zijn, en ze zien er gewoon zooo mooi uit! Champagne Rose is denk ik mijn nummer 1 keuze!4. Fresh Sugar Lip Polish

Ik ben steeds op zoek naar dé perfecte lipscrub. Die van Lush doen het heel goed, maar ik ben meer op zoek naar een lip scrub die wat meer plakt, zodat hij niet steeds van mijn lippen valt wanneer ik probeer te scrubben. Ik heb al zoveel mensen horen praten (positief) over deze lip polish! Jammer genoeg hangt hier een bijna belachelijk prijskaartje aan vast...5. Sephora Cream lip stain!

Oooh, gimme that red lipproduct! Ik heb ook over dit product al énorm veel gehoord, en de kleur Very Red (denk ik) zou dé perfecte rode kleur moeten zijn die een eeuwigheid blijft zitten. Wel, daarvoor wil ik nog gerust eens mijn luie zetel uitkomen!Welke producten staan op jouw Sephora wishlist? 

Share:

8 reacties

 1. NARS laguna bronzer, the naked palettes, biobbi brown shimmer bricks

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik me niet vergis verzendt sephora.fr wel degelijk naar België :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou graag het naked 3 palette, een smashbox primer en een NARS product willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is altijd mijn eerste stop als ik in het buitenland ga shoppen! :)
  Ik ben grote van Urban Decay. Maar je kan een groot deel van hun assortiment ook vinden op http://www.beautybay.com (free shipping!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hallo leuk dat je Sephora zo leuk vind. Ik werk voor Sephora spitjig genoeg komt er geen in belgie maar hopelijk snel. als je vragen hebt omtrent de laatste nieuwe producten mag je me altijd vragen. en ja als je werkt voor sephora krijg je alle nieuwste producten om uit te proberen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Lies,
  is die merk hier in Belgie een winkel open gedaan of nog steeds niet ?

  BeantwoordenVerwijderen