Summerproof: favoriete lipsticks!

Laatst deed ik een algemeen artikel waarin ik jullie mijn all-time favoriete lipsticks liet zien. Toch heb ik speciaal voor de zomer enkele felle uitgekozen, ideaal wanneer je eens wil uitpakken met je make-uplook. Benieuwd? Lees dan snel even verder!

Er zitten hier wat roze rakkers tussen, wat koraalkleurige lipsticks, let's go!

Van links naar rechts zie je :

  • Sleek "Loved Up": deze lipstick is snel uitgegroeid tot 1 van mijn favorieten. Het is een fuchsia kleur met blauwe ondertoon en is flatterend voor werkelijk élke huidskleur. Hij geeft een instant sexy touch, brengt heerlijk aan en blijft ook nog eens heel lang zitten. 
  • Catrice "Sweet Coraline": de perfecte oranje lipstick voor beginners. Ben je nog niet echt vertrouwd met een felle lipstick, dan is dit een goed begin. Hij is fel, maar niet té en heeft een aangename structuur.
  • Barry M Loud Mouth "Gossip": een medium felroze kleur die eeuwen blijft zitten? Check! Lees hier het volledige review!
  • Sleek "Coral Reef": bijna neon, maar ooh zo mooi! Deze lipstick brengt opnieuw heerlijk aan, maar heeft zoals je ziet, hier een klein ongelukje gehad.
  • Maybelline Superstay "Neverending Pink": Voor deze lipstick moet ik in de juiste mood zijn: het is een bijna barbieroze kleur, met dus een hele koele ondertoon. Daarbij is hij volledig mat. Gecombineerd met de juiste make-uplook staat deze we heel mooi!Swatches: Van links naar rechts: Maybelline Neverending Pink, Coral Reef, Sweet Coraline, Loved Up en Gossip.
Wat is jouw favoriete felle lipstick? 

Share:

2 reacties

  1. Wauw, prachtige kleurtjes! Lekker opvallend, vooral die laatste dan, ziet er super uit.

    BeantwoordenVerwijderen