Beauty on a budget: Essence XXXL Lonlgasting Lipgloss mirror shine effect.

Onlangs plaatste ik al een review online van de matte versie van deze lipglossjes. Vandaag is het de beurt aan hun shiny, glimmende broertjes: de "mirror shine effect" glossjes. Lekker juicy, mooi kleurtje en ze vallen in de smaak? Lees zeker even verder!
Verpakking

De verpakking is uiteraard dezelfde als die van de matte versie: doorschijnend tubetje met een glanzende zwarte dop. Ook de applicator is hetzelfde: schuin afgesneden en iets langer dan de doorsnee sponsapplicator; deze applicator zorgt ervoor dat je het product heel fijn en gelijkmatig kan aanbrengen. 

Werking

Dit zijn echt hele fijne glossjes: ze geven namelijk geen sticky gevoel, wat ik erg apprecieer. Ook blijven ze een geruime tijd zitten wat ik niet had verwacht van deze glossjes. Wel is de kleur iets transparanter dan de "matt effect" versie, maar toch geven ze nog een mooi kleurtje af. Deze zijn ideaal om elke dag te dragen en in je handtas te droppen (tussen de 17 andere lipproducten). 

"I love pink" is een hele mooie rood-roze kleur. De plaatsen waar ik nog eens last heb van velletjes , daar is de kleur iets donkerder, maar over het algemeen dekt deze lipgloss vrij egaal.

De tweede kleur is "Coral delight" is een héééle mooie peachy, koraalkleurige lipgloss met mooie gouden shimmers. Dit is waarschijnlijk mijn favoriet van de twee.


Boven: "I love Pink"
Onder: Coral Delight


Links: Coral Delight, rechts: I love pink.

Ben je fan van een leuk kleurtje op je lippen dat niet té opvallend is, maar toch je look mooi afwerkt? Dan zijn deze zeker iets voor jou!

Ze zijn voor een prikje te koop bij Kruidvat.

Welke kleur is jouw favoriet?

xo Fien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter  
Instagram


Share:

3 reacties

  1. Ik ben ook super tevreden over deze lipgloss. De kleuren Baby Doll's Favourite en Very Berry zijn ook super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat ze niet dekkender zijn, maar dat is persoonlijke smaak natuurlijk ;D

    BeantwoordenVerwijderen