Review: MUA Undress Your Skin "Shimmer Highlighter" & "Baked Bronze"

Het is weer MUA tijd! Vandaag zijn er 2 producten uit de "Undress your skin" lijn aan de beurt, namelijk de "shimmer highlighter" en de "baked bronze". Ik ben de laatste tijd erg bezig met contouren, shapen en highlighten, dus natuurlijk was ik heel benieuwd naar deze twee producten. Benieuwd wat mijn oordeel is? Lees dan snel even verder!
Verpakking

Ik vind de verpakking van deze producten er heel mooi uitzien. Je ziet dat het een iets duurdere lijn is binnen hun assortiment. Dat zie je zowel aan de verpakking als aan hoe de producten er op zichzelf uitzien. Waar de andere producten vaak een zwarte verpakking hebben, heeft deze een glanzende, witte verpakking met transparant dekseltje. 


De highlighter heeft een heel mooi reliëf wat me wat aan watergolven doet denken. De bronzer doet me dan weer denken aan de mineralized skinfinishes van MAC; hij heeft een heel mooi patroontje met gouden en beige swirls erdoorheen.


De "shimmer highlighter" bevat 7,5 gram en de "baked bronze" bevat 10g. Daar doe je heus wel een tijdje mee!


Werking

De "shimmer highlighter" heeft een hele mooie peachy, lichtroze gloed. De meeste highlighters uit mijn collectie hebben een warme ondertoon en deze hangt er dan wat tussenin. Leuk om eens af te wisselen. Daarnaast is hij ook niet té shimmery, hij creëert meer een hele mooie glans op je gezicht. Ben je niet zo'n fan van heavy highlighters? Dan is deze waarschijnlijk iets voor jou. Ik breng hem trouwens aan met mijn Realtechniques Contour kwast.

 Swatches


Beide foto's zijn genomen in een iets ander licht. Links zie je de "Shimmer highlighter" en rechts zie je de "baked bronze".Full FaceDe "baked bronze" valt direct op door zijn patroontje. Het eerste wat me opviel, was dat hij vrij oranje-goud is. Dat baarde me nogal wat zorgen "Als hij maar niet té oranje is op mijn gezicht.". Ik heb ook gemerkt dat je vrij voorzichtig moet zijn met deze bronzer. Wanneer je te veel aanbrengt, breng je net een wortel met shimmer eroverheen, en dat is niet zo'n prettig beeld. Tip: breng het beetje voor beetje aan tot je tevreden bent met de kleur. Je kan steeds opbouwen, maar kleur weghalen is vrij moeilijk. Ik breng deze aan met mijn Zoeva Luxe Sheer Cheek kwast.

Het enige wat me niet helemaal aanstaat bij de bronzer is dat hij vrij shimmery is. Wanneer ik een goeie dag heb en m'n huid er goed uitziet, geeft dat niet echt. Wanneer mijn huid wat kleine puistjes of zo heeft, valt dat door een shimmery bronzer al vaak wat meer op. Ik moet het product denk ik nog wat meer leren kennen. 


Besluit

Ik ben vrij tevreden over deze producten. De highlighter is een goede keuze als je het wat rustiger wil houden. In de mood voor een ietwat shimmery bronzer? Dan is de baked bronze misschien iets voor jou.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

4 reacties

  1. Bronzer is voor mij nor wat onontgonnen gebied, dus daar ben ik nog niet echt in thuis... Ik heb er eentje ofzo, dus daar wacht ik nog even mee. De highlight daarentegen wil ik zeker eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie pigmentatie! Ziet er echt heel erg goed uit. Ik gebruik zelf altijd liever een matte bronzer, dus misschien is deze niks voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, ziet er heel goed uit, ook de pigmentatie is mooie, leuke ooglook heb je er mee gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen