Duoreview: Caudalie Eau Micellaire + Vinosource Crème Sorbet Hydratante!

Héél lang geleden schreef ik al een keertje een review over de Caudalie Crème Sorbet Hyrdratante, maar ik besloot het toch nog eens opnieuw te doen in combinatie met de Caudalie Eau Micellaire. Benieuwd naar deze 2 hydraterende verzorgingsproducten van Caudalie? Lees dan snel even verder!


Ik kon deze producten in een kitje op de kop tikken bij iU. Je betaalde enkel voor de crème en kreeg de Eau Micellaire er dan gratis bij. Score! Ik heb hiervoor al eens enkele sampletjes gehad van de Eau Micellaire, maar dat was net te weinig om echt een mening te kunnen vormen. Van de Crème Sorbet heb ik al 2 tubetjes opgemaakt.


De "Crème Sorbet Hydratante" is, zoals de naam het zegt, een dagcrème met de structuur van een sorbet. Dit is echt een prachtige dagcrème om in de zomer te gebruiken. Mijn La Roche Posay Nutritic Intense crème gebruik ik nu enkel nog 's avonds omdat hij overdag iets te rijk wordt, deze van Caudalie is een perfecte opvolger voor de warmere dagen!

Door de sorbet structuur voelt hij heel luchtig aan, bijna als water! Desondanks is hij toch heel voedend en perfect voor mijn gevoelige huid (hij is dan ook special voor mensen met een "sensitive skin"). De crème blendt supermakkelijk in en laat geen vettig laagje achter. Top!


Zoals ik al zei, heb ik deze "Eau Micellaire" al een keertje uitgeprobeerd, maar enkel voor een heel korte periode. Dit was dus een uitgelezen kans om het product uitgebreider te testen.

De micellaire waters slingeren ons om de oren. Zou deze zich kunnen onderscheiden? In vele producten van Caudalie zit druivenwater, ik weet niet precies wat het doet, maar ik vermoed dat het mee zorgt voor een goede hydratatie en vitaminen.
Wanneer je het flesje opendoet, ruikt dit water heel erg fris, en dat is ook het exacte gevoel dat je krijgt wanneer je het aanbrengt.

Ik gebruik dit product om nog een keertje te cleansen voor ik mijn make-up aanbreng, 's morgens dus. De Bioderme is toch vrij duur om zowel 's morgens als 's avonds te gebruiken. Bovendien gebruik ik 's morgens graag producten die mijn huid fris maken en mij wat wakker maken (het is soms nodig).
Ik doe wat product op een watje en haal het over heel mijn gezicht. Heerlijk!Zoals je kan zien bevat dit product 0% parabenen, minerale oliën en andere producten die je huid niet echt kan gebruiken.

Het eerste ingrediënt in dit product is water.

Caudalie is meer een luxemerk, maar desondanks nog heel betaalbaar (vergelijk het maar met Estée Lauder, Nuxe,...). Als het op skincare aankomt, investeer ik wel eens graag in een luxere product en deze 2 producten bevallen me héél erg goed!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

5 reacties

 1. Jammer dat in deze producten parfum zit; dat moet ik echt vermijden in gezichtsverzorgingsproducten. Zelf ben ik fan van de Nuxe Toleriane-lijn. :) Ideaal voor de échte gevoelige huid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er persoonlijk nog geen nadelen van ondervonden. Misschien dat ik die Nuxe lijn toch eens ga "bekijken" :).

   Verwijderen
  2. Oh sorry, ik bedoelde La Roche Posay, niet Nuxe. ;)

   Verwijderen
  3. Dan heb ik nog meer interesse, ik hou van LRP :)

   Verwijderen