Review: Essence Cookies & Cream Shimmer Pearls + Cakepop, that's top blush!

Het is weer tijd om enkele producten uit de Essence "Cookies & Cream" collectie te behandelen. De collectie is maar tijdelijk beschikbaar dus daarom is er nu even een overload aan artikels/ looks/ reviews van deze collectie. Benieuwd hoe de leuke "shimmer" pearls en de blush mij bevallen? Lees dan snel even verder!

 Essence "Cookies & Cream" blush : Cakepop, that's top!

Verpakking

Ik vind de verpakking van deze blush echt heel leuk. Met deze verpakking ziet het er net wat afgewerkte en netter uit dan de gewone verpakking van Essence. Ook de sierlijk letters vind ik echt heel mooi!


Werking

Ik ben sowieso een grote fan van koraalkleurige blushes, dus ik nam deze maar al te graag op in mijn collectie. Deze heeft een hele mooie felle koraalkleur af en bevat subtiele gouden shimmers. Het is een blush die je een instant zomergevoel geeft. Geen tijd voor bronzer en highlighter? Deze blush doet het allemaal ineens en geeft je een huid een perfect afgewerkte look. 

Ook is deze blush heel gepigmenteerd, iets wat ik ondertussen al gewoon ben van de Essence blushes. Goed aftikken en een kleine hoeveelheid nemen om mee te beginnen zijn gouden tips. Essence "Cookies & Cream Shimmer pearls "One sweet day"

Verpakking

Dit doosje ziet er volgens mij heel schattig en snoeperig uit. Het doet je in krijgen om het doosje te openen en de leuke shimmery bolletjes die erin zitten te ontdekken. Essence heeft al eens een soortgelijk product uitgebracht in een voorbije collectie en ik had er toen heel erg spijt van dat ik het niet gekocht had. Dat is bij deze dus opgelost! Dit product bevat hele mooie bronzy, peachy, en beige bolletjes met een mooi glansje. 
Werking

Ik ben de laatste tijd echt een highlighter fan. Mijn favoriet was tot nu toe de Essence Sun Club bronzer/ highlighter in de kleur "sun light", maar dit product behoort toch ook wel tot mijn nieuwe favorieten (hint hint voor de favorietenvideo van april!). Deze verschillende kleurtjes geven een hele mooie warme highlighterkleur met een mooie glans. Hij is niet zo heftig als de Essence Bronzer/ Highlighter en is dus meer geschikt om in je dagelijkse make-up tasje te gooien (niet te hard gooien hé, dan rollen de bolletjes alle kanten op!). Ik breng het product aan met mijn Realtechniques contour kwast : eens goed rondgaan in het potje en aanbrengen op die jukbeenderen!


 Op onderstaande foto's draag ik beide producten op mijn wangen.Ik ben weer eens heel enthousiast over deze budget producten. De gezichtsproducten zijn tot nu toe mijn favoriet, dus als je ze nog kan vinden, zou ik deze twee schatjes zeker aanschaffen!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

6 reacties

 1. prachtige producten kunnen dus evengoed budget zijn he *kwijl*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit zijn toevallig de enige twee producten die ik me van deze lijn heb aangeschaft! :-) Nu ben ik er heel zeker tevreden over! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie foto's maak je! ik vind die highlighter echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Dat klopt, de highlighter kwam op foto niet zo goed over wanneer ik hem op mijn hand swatchte, daarom staan er enkele foto's op zodat je kan zien hoe het product er op mijn gezicht uitziet :)

   Verwijderen
 5. Die shimmer pearls zien er zo leuk uit, ook een mooi effect op je gezicht! I had het potje vorige week in mijn handen, maar heb het teruggezet. Daar heb ik misschien toch wel een beetje spijt van nu ;)

  BeantwoordenVerwijderen