Personal Update!

Het is weer eens tijd voor een "personal update". Ik beschouw maandag inmiddels wat als een kletsdag, aangezien de andere dagen vrij vol zitten met looks en reviews! Benieuwd hoe het met me gaat, met m'n blog en met Youtube? Lees dan snel even verder!
Met mij persoonlijk gaat het vrij goed. Onlangs had ik wel een aanvaring met een vriendin, maar natuurlijk proberen we het uit te praten! Vriendschap is iets om te koesteren en niet iets om bij het eerste het beste meningsverschil uit hand te geven.
Over een 4tal weken komen de examens er weer aan, dus het is weer studeren geblazen. Niet mijn favoriete bezigheid, maar het moet ook gebeuren en het is nu eenmaal iets waarbij verschillende mensen in hetzelfde schuitje zitten, daar trek ik me aan op. Examens = vooruitwerken met artikels en filmpjes, go go go!

Met m'n blog & Youtube kanaal gaat het de laatste tijd hartstikke goed! Ik zie dat jullie steeds met meer mensen mijn artikels lezen en naar m'n filmpjes kijken. Die aantallen zijn echt een enorme stimulans om te blijven verder doen. Inmiddels post ik nog steeds 2 artikels per dag online (ik probeer eentje online te zetten rond 08.00 u en 16.00 u, maar dat wil niet altijd even goed lukken ;) ) en plaats ik ook elke week 2 filmpjes online. Ik heb nu 2 vaste dagen uitgekozen om te uploaden, zodat er wat routine inkomt, dat is net iets makkelijker voor mij en zo weten jullie ook wanneer je "Fienbeauty" in je subscription box kan verwachten!

Verder wil ik wel een paar aanpassingen doen. Ik zou dolgraag overstappen naar een eigen domein, maar heb nog altijd schrik dat ik het helemaal verpruts en m'n blog weg is, haha! Even op zoek naar iemand die er wel verstand van heeft dus. Ook ben ik niet meer helemaal tevreden met de lay-out. Het zou best allemaal wat strakker mogen. Wat vinden jullie?

Zo, dit was het alweer voor vandaag!
Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

0 reacties