Review: Essence Sun Club All-in-one Bronzing Highlighter!

Wie houdt er nu niet van een goed budget product? Het wemelt er de laatste tijd van op de blog, maar het lijkt wel alsof ik in 1 keer al de pareltjes kan vinden. Vandaag behandel ik deze Essence Sun Club All-in-one Bronzing Highlighter in de kleur "Sun Light". Benieuwd wat mijn bevindingen zijn? Lees dan snel even verder!


De verpakking van dit product herkennen we steevast : het plastic compactje met aan de achterkant een groot labelt dat ons de naam vertelt en enkele details.
Ik heb het al vaak gezegd, maar ik vind de verpakking zeker niet verkeerd. Voor mij is de inhoud het belangrijkste!
In dit compact vind je een heel mooi patroontje terug : bovenaan vind je enkele kringen met een highlighter: je verkrijgt een mengeling van een gelige en een roze highlighter, wat uiteindelijk resulteert in een supermooie neutrale highlighter. Ik zeg neutraal, maar heb het dan vooral over de tint. 

Deze highlighter is heel erg aanwezig en dat vind ik supermooi. Ik doe highlighter op omdat ik een mooie glans wil op de plaatsen waar ik het aanbreng, en niet om heel toevallig een shimmertje mee te pikken wanneer ik me toevallig in het juiste licht bevindt. Wil je het iets subtieler? Kies dan voor de Sleek Face Contour Kit!

Ook heb je een bronzer gedeelte. Er loopt een strookje roos doorheen, maar dat vind je niet echt terug wanneer je je kwast erdoor haalt. Deze bronzer bevat shimmers , maar eenmaal op de huid ziet hij er zeker niet té shimmery uit. Ik was er wel bang voor moet ik eerlijk zeggen, want in het doosje ziet het er vrij heftig uit. Nope, je verandert dus niet in een discobal!Swatches

Ik heb snel een streepje zon meegepikt en de kleurtjes in de zon fotografeert, dit geef het meest realistische beeld. Links vind je de highlighter, in het midden vind je een swatch van het middelste gedeelte, rechts vind je de bronzer. Hij ziet er hier heel oranje uit, maar IRL valt het reuze mee.
Hoe breng ik dit product aan?

Fishy face! Ik gebruik mijn Zoeva Luxe Sheer Cheek kwast om de bronzer mee aan te brengen. Je kan hier heel precies mee werken en deze kwast blendt het product ook mooi uit. Ik breng het product meestal aan onder mijn jukbeenderen, op mijn slapen, en op het kaakbeen (de E-3 beweging). 
De highlighter breng ik aan met mijn Realtechniques Contour kwast. Ja , het is een contour kwast, maar hij past precies! 
Ik ben echt heel tevreden over dit product : zowel de bronzer als de highlighter brengen heel makkelijk aan, ze zijn niet té poederig én je ziet er niet uit als een discobal. Toppertje!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Instagram
Share:

1 reacties