Revisited: Bourjois Rouge Edition Velvet.

Enkele maanden geleden schreef ik een review over de "Bourjois Rouge Edition Velvet" in de kleur Framboujoise. Mijn review was toen niet gigantisch positief, maar vandaag geef ik jullie een update, meningen veranderen nou eenmaal doorheen de tijd! Benieuwd? Lees dan snel even verder!Voor wie deze lipproducten nog niet kent; het zijn vloeibare lipsticks die opdrogen tot een velvet finish. Een velvet finish is niet echt mat, het is net een stapje naar omhoog. Heel moeilijk om uit te leggen tot je het zelf geprobeerd hebt. Ik ben een hele grote fan van dit soort lipproducten (andere voorbeeld: Rimmel Apocalips lip lacquers), ze zijn makkelijk aan te brengen en blijven doorgaans goed zitten.
Deze vloeibare lipstick komt in een vrij compacte verpakking, wat ik er wel mooi vind uitzien. Ook heeft hij een sponsapplicator, dus is hij makkelijk aan te brengen, wat zoals een lipgloss.

In het begin had ik echt moeilijkheden om deze kleur egaal te kunnen aanbrengen. Ik heb achteraf gemerkt dat je beter af bent wanneer je de kleur langzaamaan opbouwt.
Neem een kleine hoeveelheid product op je applicator en ga dan een aantal keren over je lippen heen. Op die manier heb ik zelfs met 1 laagje een mooi en egaal effect. Het is dus echt een kwestie van goed uitsmeren met zo weinig mogelijk product!

Nu ik deze methode ontdekt heb, merk ik dat ik het product toch meer uit mijn stash pak. Ik ben de laatste tijd meer van de neutrale make-up en dan is een kleurtje zoals deze heel handig om de look even een boost te geven wanneer je 's avonds een cocktailtje meepikt.

Wat is jouw favoriete lipproduct om je look een boost te geven?

Share:

2 reacties

  1. Wauw! Deze kleur ziet er heel fel uit! :)

    ~ Hannelore

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze kleur ziet er erg mooi uit! Zelf ben ik ook dol op dit soort kleuren, koraalkleurtjes vind ik ook geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen