Get Makeup Ready S/S 2014: Blushes!

Woop, weer een volgende artikel in de reeks "Get make-up read!" en vandaag gaan we het hebben over blushes. Ik ben de laatste maanden echt verslaafd geworden aan blush. Eens je weet welke kleuren en tinten je goed staan, ben je ook direct op weg. Ik toon jullie vandaag mijn spring/summer picks voor 2014!Als eerste, natuurlijk: MUA Blusher Shade 5. Ik heb deze kleur zo immens veel gebruikt sinds ik hem gekocht heb! Het is een heel gepigmenteerde donkeroranje kleur, wat tangerine achtig. Hij heeft heel subtiele gouden shimmers die heel mooi zijn wanneer het zonlicht erop valt. Ook al heb ik een huid met een roze ondertoon, ik merk toch dat warmere blushes mij beter staan. Deze behoort sowieso tot mijn favorieten!Eentje die jullie allemaal kennen: Sleek "Rose Gold". Hij lijkt wat op de vorige, maar natuurlijk met veeeel meer shimmers. Wanneer je geen zin hebt in het volledige highlighter- bronzer- blush verhaal, is dit misschien iets voor jou!


Deze uit de Cookies & Cream collectie van Essence is jammer genoeg LE, maar ik kon niet anders dan hem erbij gooien, ik vind hem zo mooi! Het is een koraalkleur, maar net met iets meer rode ondertonen. Deze zou echt supermooi zijn wanneer je huid nog net iets meer een bruin kleurtje heeft. Deze blush heeft hele mooi shimmers en draagt de leuke naam "Cakepop, that's top!".Vervolgens hebben we de Make-up studio blush in de kleur "Silk Rose". Dit is net een iets meer neutrale kleur en net daarom heb ik hem erin gestopt: hij past bijna bij elke look die je kan maken. Bovendien heeft hij een hele mooie glans en dat is altijd mooi meegenomen!Als laatste: een budget cream blush, yeah! Dit is de Essence Stick Blush in de kleur "Miss Peachy". Het is een hele mooie lichtoranje kleur en door de stick-vorm is hij supermakkelijk aan te brengen! Wat op de wangen stippelen, inblenden met je vingers en klaar!

Zo, dit waren mijn favoriete blushes voor de aankomende seizoenen, welke zijn de jouwe?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

3 reacties

  1. Oh, wat een leuke collectie blushes, die laatste van essence ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben zelf ook gek op blush. Je ziet er meteen een heel stuk levendiger uit. Ik vind zelf Rose Gold van Sleek erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen