Review: MUA Sheer Finish lipglossjes!

MUA is ondertussen in sommige Kruidvat filialen al geland, in sommige andere filialen dan weer niet. Toen ik uit euforie het Kruidvat in Aalst binnenstapte, vielen mijn ogen op deze "Sheer Finish" lipglossjes. Ik ben de laatste tijd sheer lipglossjes meer gaan appreciëren, als subtiel tintje op de lippen of om wat meer glans te geven aan een lipstick uit dezelfde kleurenfamilie. Benieuwd wat ik van deze vind? Lees dan snel even verder!


De verpakking is een squeezy tube. Deze vind ik wel handig om mee te nemen in je tas en snel snel aan te brengen. Op zich vind ik de verpakking ook mooi: het is niet te druk bedrukt.
Een echte applicator heeft dit lipproduct niet echt, het is meer een mondje waar het product uitkomt. Je kan er voor kiezen om het daarmee aan te brengen of wat op je vinger aan te brengen en zo uit te wrijven.


Ik nam 2 kleurtjes mee: een peachy kleurtje met gouden shimmers (héél subtiel) in de kleur "Happy Days" en dan een iets feller roos kleurtje met de naam "Too much fun".Op de swatches op mijn hand kan je zien dat ze eigenlijk nog vrij goed gepigmenteerd zijn om "sheer finish" lipglossjes te zijn. Op mijn lippen zie je dan weer dat ze hun naam eer aan doen: ze zien er heel juicy en subtiel uit.
Onder: Happy Days en boven: Too much fun.
Verder zijn deze glossjes heel aangenaam van textuur: ze zijn wat dikker, maar voelen daardoor heel voedend aan. Ook zijn ze helemaal niet plakkerig. Je kan ze zeker op zichzelf dragen voor een subtiel lipkleurtje, of je kan ze over een lipstick dragen om een mooie glans toe te voegen.

Ik ben dus zeker te spreken over deze glossjes. Ik had het niet gedacht, maar het "squeezy tube" concept bevalt me eigenlijk nog vrij goed!

Deze glossjes zijn voor ongeveer €3,00 verkrijgbaar in het Kruidvat!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

3 reacties

 1. Ik vind ze beide heel erg mooi! Ik baal er zo van dat ik zelf nog niet in de Kruidvat geraakt ben eh!
  Deze ga ik me ook zeker aanschaffen als ik er eindelijk geraak!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Best leuke gloss! Alhoewel ik zelf meer van de lipstick ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een gave textuur en swatches! Ziet er heel goed uit

  BeantwoordenVerwijderen