Review: MUA lipsticks " nectar shade 16" en "shade 7".

Ja hoor, vandaag is het tijd voor het eerste review betreffende een MUA product. Ik geef, natuurlijk, eerst de lipproducten wat aandacht, en dan vooral de lipsticks. Ik laat jullie vandaag twee kleurtjes zien: "nectar share 16" en "share 7". Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Verpakking

 De verpakking van de MUA lipsticks vond ik een béétje een tegenvaller.  Nu moet ik wel even iets zeggen: in Engeland kosten deze lipsticks £1,00, bij ons iets meer dan €2,00 als ik me niet vergis; je kan met andere woorden geen hele bijzondere verpakking gaan verwachten. De lipsticks hebben een glanzende zwarte huls, met een zilveren ringetje in het midden, waar je hem openmaakt. Onderaan is er voor een kleurindicatie gezorgd, wat ik dan weer wel een pluspunt vind.
Hoeveelheid: 3,8 gram per lipstick.Werking

De verpakking is 1 ding, de inhoud is iets anders. Uit ervaring weet ik dat je niet altijd op de verpakking mag een product mag afgaan om een totaalbeoordeling te geven, zo ook niet bij deze lipsticks. 


De kleurtjes vind ik zelf heel mooi. "Nectar share 16" is een hele mooie oranje-perzik kleur. Hij doet mij wat denken aan Catrice "Sweet Coraline", maar dan iets uitbundiger. "Shade 7" is dan weer een vrij neutrale kleur; het is wat een oudroze kleur met een hint van peach. Beide kleurtjes hebben geen shimmers of iets dergelijks, ik vind een frost finish in het algemeen niet zo mooi in lipsticks.

Full Face Shade 7
Full Face shade 16 Nectar
Qua textuur zijn ze heel zacht op de lippen. Wanneer je snel last hebt van droge velletjes, raad ik wel aan om een lipscrub te gebruiken op voorhand en een goede lippenbalsem aan te brengen. Het is zeker geen droge formule, ik vind het probleem van de droge plekjes bij bijna iedere lipstick van ieder merk terug.
Verder zijn deze lipsticks goed gepigmenteerd en blijven ze een 3tal uur zonder problemen zitten.

Swatches


Onder: Shade 7 , Boven: Shade 16 Nectar


Ik ben dus over het algemeen tevreden over deze lipsticks, zo kan je nog maar eens besluiten dat je niet enkel op de verpakking moet afgaan. Let wel op wanneer je de lipsticks aankoopt: ik had een hele mooie roze kleur vast, maar die was héél sheer toen ik hem swatchte, opletten dus! 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

4 reacties

  1. Nectar vind ik echt een geweldige kleur! Staat je ook prachtig. Misschien kan deze ook wel op mijn MUA wishlist. Alleen jammer dat ik MUA nog in geen enkele Kruidvat heb kunnen vinden grrrr.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Hier is een lijst van alle filialen in België en Nederland: http://www.byaranka.nl/mua-komt-naar-nederland-belgie-verkooppunten/ Jammer genoeg kan ik niet zeggen wanneer elk filiaal wordt voorzien,.. Nog veel succes met zoeken!

      Verwijderen