Oogschaduwbasis tip: Essence I love stage + MAC Paint Pot!

Ik krijg vrij vettige oogleden doorheen de dag, wat wil zeggen dat mijn oogschaduw na een aantal uurtjes in de lijntjes beginnen zitten en op het einde dag er niet heel fris meer uit ziet. Voorheen gebruikte ik altijd 1 product om mijn oogschaduw aan te brengen, maar ik heb ondervonden dat de combinatie waar ik het vandaag ga over hebben veel beter werkt. Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Ik begin tegenwoordig altijd zoals voorheen met de Essence I love stage oogschaduwbasis. Dit is nog altijd een goede basic oogschaduwbasis. Toch ondervond ik enkele problemen wanneer ik deze basis op zichzelf gebruikte: hele lichte oogschaduws zien er niet zo gepigmenteerd uit als ze zouden moeten zijn, de oogschaduw blijft maar een viertal uurtjes goed op zijn plaats zitten en wanneer je lichte kleurtjes gebruikt zie je er de kleur van mijn eigen oogleden nog wat te veel doorheen.


Onder zie je de Essence oogschaduwbasis boven de MAC Paint Pot in "Painterly".


Oplossing: mijn oude MAC Paint Pot in de kleur "Painterly". Voor mensen met een roze ondertoon (NW bij MAW) is "Painterly" een goede keuze. Mensen die meer een gele ondertoon hebben in hun huid kunnen gaan voor "Soft Ochre". In feite is het vleeskleurige basis die je oog klaarmaakt voor oogschaduw én de kleur van je oogleden helemaal egaliseert. Op zichzelf werken ze niet helemaal bij mij, maar over de Essence I love stage oogschaduwbasis is hij fantastisch!


Dit was een snelle tip, maar toch handig! De Essence oogschaduwbasis kan je vinden in Kruidvat en de MAC Paint Pot vind je online op www.maccosmetics.be of .nl voor de mensen uit Nederland.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

2 reacties

  1. Leuk artikel! Ik heb zelf ook de oogschaduwbasis van Essence en ik vind hem opzich best wel fijn :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil al ZO lang een paint pot :D Als de MAC hier in leuven eindelijk open is ga ik meteen eentje halen denk ik! En waarschijnlijk buitenkomen met een zak vol (sorry bankkaart), maar oh well. :p

    BeantwoordenVerwijderen