Review: Essence "Cookies & Cream" lipgloss.

Essence kwam uit met hun "Cookies & Cream" collectie, en je kent mij. Wanneer ik een nieuw lipproduct zie liggen dat er wel leuk uitziet, dan moet ik het meenemen. Aan de sierlijke letters kon ik niet weerstaan, en ook de kleurtjes zelf vond ik wel speciaal. Benieuwd wat mijn verdict is over deze lipglossjes? Lees dan zeker even verder!


Verpakking

De "basisverpakking" is hetzelfde als die van de XXXL Longlasting lipglossjes. Terug dezelfde transparante verpakking, met een shiny zwarte dop. Bij deze collectie hebben ze toch extra aandacht besteed aan de verpakking: in sierlijke letters staat de naam van de collectie op de buisjes geschreven en dat is toch wel een eyecatcher. Het mooie, sierlijke lettertype slaat bij mij zeker en vast aan.

Deze glossjes hebben ook dezelfde applicator dan de XXXL Longlasting lipglossjes. Deze vind ik heel handig, aangezien het een schuin afgesneden applicator is, dat maakt het altijd makkelijker om het product aan te brengen vind ik zelf.

Werking

Ik werd al helemaal lyrisch toen ik ondervond dat de verpakking en de applicator hetzelfde was als bij de XXXL longlasting lipglossjes. Ik verwachtte dan ook dat de werking en de lipgloss zelf me evengoed zou bevallen als die uit het vaste assortiment. En ja hoor, deze hebben dezelfde zachte textuur. Ze zijn helemaal niet plakkerig, wat ik erg apprecieer en blijven een goed aantal uren zitten.
"Macaron, c'est bon" is een hele mooie milky roze kleur met lichte gouden shimmer erin. Super voor een alledaagse look! Zoals je kan zien is deze kleur (en ook de volgende) vrij transparant, maar voor de één of de andere reden vind ik het goed dat deze kleurtjes wat transparanter zijn, heel gepigmenteerde nude kleuren staan me nu eenmaal niet zo.


"Be my cookie monster" ziet er énorm licht uit in de tube, het is een beige (bijna witte!) kleur. Toch valt hij op de lippen reuze mee. Hij is heel mooi op zich, en zou ook ideaal zijn om een hele felle kleur lipstick wat te neutraliseren.


Ik ben dus weer helemaal fan van deze glossjes! Ze hebben dezelfde formule als de XXXL glossjes en dat is waarschijnlijk ook de reden waarom ik ze al élke dag gedragen heb. Deze glossjes passen gewoon overal bij!

Ze zijn voor een prikje te koop bij Kruidvat!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties