Op mijn wishlist: skincare!

Ik maak de ene wishlist na de andere : verschillende kledingstukken en schoenparen die ik maar wat graag in mijn stash zou opnemen, maar eentje voor skincare, dat had ik nog nooit gedaan. Ik vond dat het daar maar eens tijd voor was, want door al die Britse beauty Youtubers krijg ik zin om me in de skincare te gaan verdiepen. Kijken jullie even mee?Caudalie Beauty Elixir.

Dit is zo'n product dat je heel graag zou hebben, maar dat niet echt héél erg nodig is in je skincare routine. Dit is een product dat je boven je make-up kan gebruiken (ook onder geloof ik) en dat je een glowy en frisse look zou moeten geven. Wanneer ik ooit eens geld te veel heb zou ik het graag eens uitproberen, ik hou oprecht van Caudalie, maar voor nu laat ik het nog maar even staan.Nuxe Huile Prodigieuse

Ik heb hier ooit eens een staaltje van gehad, en dit is zo'n heerlijke olie! Ik vond hem ideaal om hem over mijn droge benen te smeren (wel een duur goedje voor dat doel), en ook voor massages was hij heerlijk! Jammer genoeg vind ik het wat aan de dure kant en wil ik eerst al mijn andere olies opgebruiken voor ik overweeg om deze aan te schaffen.Glamglow Mud Mask

Van dit masker heb je ongetwijfeld al eens gehoord: dit is een heavy duty mud masker. Ik vind dit soort maskers heel fijn, maar ik ben een beetje bang dat deze te heftig zou zijn voor mijn huid. Ook de prijs houdt mij jammer genoeg wat tegen. Het proberen waard?Emma Hardie amazing fase natural lift and sculpt Moringa cleansing balm

Wow, dit was een mond vol! Ik heb over dit product al meermaals gehoord bij mensen als Fleur de Force, Lily Pebbles, Viviannedoesmakeup, noem maar op! Allemaal hebben zij dit product geprobeerd en goedgekeurd. Ooit probeer ik dit ook eens uit, ooit. 


Welk high-end skincare product zou jij graag eens proberen?

xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Twitter  
Instagram

Share:

2 reacties

  1. Het Glamglow masker zou ik ook heel erg graag eens kunnen testen! Ik hoop dat er ooit een bedrijf, dat dit verkoopt, contact met me zal opnemen voor een review, want ik vind het zelf een beetje te duur... ;) De meningen over dit masker zijn wel verdeeld heb ik zo al opgevangen...
    De rest ken ik eigenlijk niet echt, maar lijken me wel fijne producten! :) Ik ben vooral benieuwd naar het Caudalie Beauty Elixir. Hopelijk kan je deze producten ooit nog eens reviewen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Nuxe olie heb ik momenteel ook. Persoonlijk vind ik die niet zo geweldig. Dan gebruik ik even graag mijn olie van The Body Shop, die heb je ook in veel verschillende geuren. Die kost 10 euro voor 100 ml en daar doe je wel een hele tijd mee. :)

    BeantwoordenVerwijderen