Winactie: MUA!

MUA is eindelijk gearriveerd in België, woop woop! Jammer genoeg hebben niet alle Kruidvat-filialen het merk in hun assortiment, maar de lijst staat online. Omdat ik zo enthousiast was toen ik de producten in mijn winkelmandje legde, besloot ik voor mijn lieve lezers ook enkele producten mee te nemen, jeej! Benieuwd welke productjes jullie kunnen winnen en hoe? Lees dan snel even verder!


Als eerste kunnen jullie deze mooie blusher winnen in de kleur "5". Het is een peachy-terracotta kleur met subtiele shimmers!Vervolgens zal er ook een lipgloss in het assortiment zitten: de SheerFinish lipgloss in de kleur "Happy Days"! Dit is een heel mooi peachy kleurtje met gouden shimmer. Me like!


Als laatste zit er ook dit mintgroene lakje in en deze heet "Pistachio ice cream"!Wat moet je doen?

 • Mijn blog volgen via Bloglovin
 • Om extra kans te maken kan je abonneren op mijn Youtube kanaal en mij volgen op Twitter! (elk extra ding dat je gedaan hebt, zorgt voor 1 extra kans!).
 • Laat in de reacties weten wat je allemaal gedaan hebt en dat je meedoet!
Ik wens jullie allemaal heel veel succes!
De winnaar zal bekendgemaakt worden op woensdag 30 april 2014!

xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

18 reacties

 1. Ik doe heel graag mee! Ik volg je al een tijdje op bloglovin' en youtube.
  Veel succes aan alle komende deelnemers!~

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe heel graag mee! Ik volg je overal al! :) Kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, ik doe mee :). Ik volg je op bloglovin en youtube (onder de naam Henderica).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke winactie! Ik wil deze producten echt winnen haha :p en ik volg je via bloglovin, twitter en youtube!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe ook heel graag mee ! Ik heb alles al lang gedaan hihi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik neem ook graag deel! Vind het nagellakje super mooi! :-) Volg je op twitter, instagram en bloglovin! Ik heb je tweet over dit artikel geretweet, ik heb je artikel op bloglovin geliked. En ben geabonnerd op je youtube kanaal! :-) :p (Dit lijk net alsof ik je stalk! haha! :p)
  Maar BIG THANKS aan jou natuurlijk om deze lieve winactie op poten te zetten en VEEL SUCCES! aan iedereen die deelneemt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk :) Gisteren waren we in de stad we waren ook van plan om MUA in te slaan maar helaas ging dit feest niet door, omdat de kruidvat met MUA in een heel ander gedeelte zat. Ik zou graag kans maken, ik volg, like en ben geabboneerd op youtube. Heel veel succes! Emharing@ziggo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super super leuke producten! Ik bal dat de MUA niet bij ons in de kruidvat is. Tegekke winactie ik doe graag mee.

  Liefs nailsbyfml

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg bedankt om deze winactie te doen! Ik volg je via bloglovin' en ben ook geabonneerd op je YouTube kanaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb aan alles voldaan en doe graag mee. Ik ben onderhand wel heel benieuwd geworden naar dit merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer dat de kleuren niet bij mij passen, maar dan hebben de andere mensen weer meer kans! :P Veel succes iedereen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb speciaal voor deze winactie bloglovin aangemaakt en hoop dus heeeel hard op deze prijs!!! je facebook volgde ik al :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oei foutje, ik bedoelde natuurlijk youtube, ipv facebook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik wil graag meedoen & volg je ook bloglovin'!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh, ik ben heel benieuwd naar MUA, ik doe graag mee:
  • Ik volg je blog via Bloglovin, en heb dit bericht een like gegeven
  • Ik volg je op Twitter
  • Ik heb me geabonneerd op je YouTube kanaal

  Liefs, Eline

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Superleuke winactie! De Mua producten die je hebt uitgekozen spreken mij erg aan. Ik doe dan ook super graag mee! Wat heb ik gedaan? Ik volg je via bloglovin en youtube. Twitter heb ik helaas niet. Liefs, Sanne.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lief dat je deze producten weggeeft! Ik heb ze allemaal nog niet, dus het komt voor mij natuurlijk altijd uit. :)
  Ik heb alle stappen gedaan. :) Mijn email is ninasworldofbeauty@mail.com

  BeantwoordenVerwijderen