Hulpje bij het plannen: Hema "To do" boekje.

"Oh, ik moet dat nog doen, ik onthou het wel tot deze avond". Avond: "Oh nee, vergeten!". Dat is een scenario dat we allemaal wel kennen. Ik ook. Ik ben van mezelf niet zo een georganiseerd persoon, al geloof ik soms graag dat ik het wel ben. Om me te helpen met vooruitschrijven, bloggen en studeren te combineren heb ik toch iets fysiek nodig om alles bij te houden. Vandaag vertel ik jullie over dit handige "To do" boekje van Hema!


De trouwe bloglezers en bloggers zelf hebben ongetwijfeld al gehoord van het "blogboekje" van Hema. Dat boekje draait echt rond bloggers, maar ik vind het nergens! Ik heb al verschillende filialen afgezocht, maar niet te vinden. Ik had toch dringend iets nodig waarin ik kon noteren welke foto's er nog moesten genomen worden en welke hoofdstukken leerstof ik die dag nog in mijn hoofd moest rammen. Mijn oplossing: het Hema to do boekje!


Het handige aan dit boekje is dat je links een pagina hebt waar je "notes" kan opschrijven. Ik gebruik dit meestal om ideetjes op te schrijven die in me opkomen of een planning op te schrijven voor de artikels van die week.

Rechts heb je dan het effectieve "to do" deeltje, met rondjes om af te vinken! Dat vind ik dus heel handig. Normaal doorstreep ik wat ik gedaan heb of fluoriseer ik het, maar dat wordt ook zo'n knoeiboel.


Ik moet eerlijk toegeven, ik klieder nog graag een keertje, maar ik probeer het wel net en ordelijk te houden. Voor een ongeorganiseerd persoon is dat even leren, maar hé, dat lukt me wel.Het is dus een handig boekje voor mij. Ik gebruik het graag, en het is een handig formaat om mee te nemen in je tas. Wanneer er dan een idee in je opkomt of iets dat je nog wil doen die dag, kan je het snel even neerschrijven.

Heb jij nog een leuk schriftje zoals deze dat je graag gebruikt? Vertel het me dan even!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

4 reacties

 1. Superhandig ! Die moet ik maar eens even aanschaffen ! :D Mijn planningsskills zijn namelijk niet te best haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat blogboekje heb ik en het is inderdaad handig, maar dit is eigenlijk een beetje hetzelfde concept hoor, dus no worries ^^ Ik moet dringend ook wat beter beginnen plannen haha :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik maak ook echt bijna elke dag to do lists met wat ik nog allemaal moet doen voor school en dergelijke. Maar ook dingen als mijn bureau opruimen en zo zet ik er ook wel bij aangezien die taken snel afgehandeld zijn. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze heb ik ook een tijd gebruikt, maar ik merk dat ik een schema in word toch fijner vind werken!

  BeantwoordenVerwijderen