Instagram Diary #6!

Woop! Weer tijd voor mijn Instagram Diary van de voorbije week! Weer een week vol selfies, nagels én interieur! Benieuwd? Lees dan snel even verder!
31 maart 2014


Een van mijn nieuwe favoriete lentelakjes : Rimmel Jazz Funk. Een NOTD (met betere kwaliteit van foto's) vind je hier! Het is een hele mooie zachtroze- koraalkleurige nagellak, be-autiful!


1 april 2014


Het bijschrift bij deze foto was "Goeiemorgen!". Maar aan mijn gezicht te zien zag ik er toch niet al te fris uit die ochtend ;).


Ik besloot toch nog een glittertje toe te voegen: dit is 1 van de nieuwe Essence glitterlakjes.  (later heb ik elke nagel dan maar gedaan, waarom niet?).


2 april 2014


Mijn Demi Lovato inspired make-up! (je vindt hem hier). Mijn ogen lijken hier bijna uit hun kassen te springen, maar ik was waarschijnlijk heel blij met het resultaat!


Oooeeh, I love me some highlighter! Hier zie je de Essence Sun Club Bronzer/ Highlighter in de kleur "Sun Light"!


4 april 2014


"Doe de hippie shake, haaa, doe de hippie, hippie, shake erbij!" (jep, dat was zonet een K3 quote uit lang vervlogen tijden, maar ik voelde me hier wel wat hippie met m'n haarband op!


5 aprilFake Rayban Aviators, haarband, Kate Moss lipstick in 107 én een ritje in m'n Fiat 500. Hoe vintage kan het zijn?


Jep, ik heb ook de geurkaarsenziekte te pakken. Deze twee zijn van het merk Spaas, en hier kan je lezen hoe ze in m'n interieur staan!

Dit was het alweer voor deze week!

Wat heb jij allemaal uitgespookt?

xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

2 reacties

  1. Het lakje van Rimmel is echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind je haarband je heel erg leuk staan! Ook de Demi look is heel mooi! :-)

    BeantwoordenVerwijderen